Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We love ink: 9x toffe tattooshops in Arnhem

Door Lois de Vries 2 april 2019

Ben je op zoek naar een goede tattoo artist of tattooshop? Well, search no more! Wij hebben 9x toffe tattooshops in Arnhem voor jou gevonden die jou misschien wel blij kunnen maken met een vette sleeve of een subtiele tatoeage. Zo kun je de zomer in met een geweldig kunstwerk op je lichaam. Staat jouw favoriet er niet tussen, let us know, dan vullen we ons lijstje aan! 

Pagina 8/9
⟵ swipe swipe ⟶

Stripes

In Klarendal zit Stripes. Een klein maar fijne tattooshop dichtbij het centrum van Arnhem. Bij hen kun je terecht bij verschillende artiesten die zo hun heel eigen tattoo talenten hebben. Van kleine tot grote tattoeages niks is te gek bij Stripes. Ook kun je hier terecht voor te gekke piercings en hebben zij altijd leuke actie’s. Ben jij nieuwsgierig naar meer? Check hun facebook pagina voor meer tattoo inspiratie.


Meer over Stripes tattoo ontdekken?

Stripes tattoo speciaalzaken

Geopend09:00 - 18:00

Bekijk meer:speciaalzaken

The Underline Tattoo Company

 

Van hele fijne tatoeage’s tot uitgebreide rugstukken, the Underline Tattoo Company is van vele markten thuis. The underline Tattoo Company heeft verschillende tattoo artiesten uit binnen en buitenland en hanteren nog een “old school” instelling. Wil jij een uniek ontwerp op je lichaam ? Dan zijn zij de aangewezen tattooshop. Wees er wel snel bij want het is er erg druk!

The Underline Tattoo Company: tien jaar tattoos door Tim & friends

Van de klassieke ankertjes, hartjes en tribals tot levensechte portretten. Ze hebben alles al wel ee...

Meer over The Underline Tattoo Company ontdekken?

The Underline Tattoo Company tattoo shops

Geopend11:00 - 18:00

Janslangstraat 4, Arnhem

Bekijk meer:tattoo shops

 Studio Rook

Wil je van Arnhem Centraal zo de tattooshop in rollen? Dat kan! Want Rook Studio zit om de hoek van Arnhem Centraal. Hoe handig! Van dierentatoeages tot mandala’s, het kan allemaal bij Rook Studio. Bij deze tattooshop kun je naar meerdere artiesten en kun je online nog veel meer van hun zieke talenten vinden. Nieuwsgierig? kijk dan hier.


Meer over Rook ontdekken?

Rook tattoo shops

Gesloten12:00 - 17:00

Willemsplein 13, Arnhem

Bekijk meer:tattoo shops

Craftsman Tattoo

Naast dat deze tattoo artiest een gouden keel heeft en bekend is van The Voice kan deze man fantastisch tatoeëren. Ben Saunders heeft al meer dan 20 jaar ervaring in tatoeëren dus bij hem ben je in veilige handen! Bekijk zijn instagram voor meer inspiratie of om een afspraak te maken.


Meer over Craftmans Tattoo ontdekken?

Craftmans Tattoo tattoo shops

Geopend11:00 - 18:00

Johan de Wittlaan 47, Arnhem

Bekijk meer:tattoo shops

l’Extrémiste

Dit is een zeer bekende tattooshop in hartje Arnhem en al jaren ontzettend succesvol. L’Extrémiste staat niet alleen bekend om geweldige tattoo’s maar ook om de piercings. Zij werken met tattoo artiesten uit buiten en binnenland waardoor je bij hen met vele tattoo ideeën terecht kan. Wil je meer zien van hun werk? Check dan hun Facebook!


Meer over L’ Extrémiste Arnhem ontdekken?

L’ Extrémiste Arnhem tattoo shops

Geopend11:00 - 19:00

Beekstraat 84, Arnhem

Bekijk meer:tattoo shops

108 Tattoo Studio

108 Tattoo Studio is een enorme studio met meerdere tattoo artiesten en alleen de shop heeft al een vette uitstraling. Voor fijne lijnen tatoeages of sleeve’s met mandala’s moet je echt bij deze tattoo studio binnenlopen. Ook kleine tattoo’s worden hier prachtig gemaakt! Een absolute aanrader!


Meer over 108 Tattoo Studio ontdekken?

108 Tattoo Studio tattoo shops

Gele Rijders Plein 30, Arnhem

Bekijk meer:tattoo shops

One Spirit Collective

Deze tattooshop kun je gewoon niet missen! Want zodra je bij Velperpoort uitstapt of door de Steenstraat loopt valt One Spirit Collective gelijk op. One Spirit Collective maakt al jaren kunstwerken van tatoeages in Arnhem en dat is niet zonder reden. Als we alle goede reviews mogen geloven zijn zij en blijven zij gewoon erg goed in hun werk!


Meer over One Spirit Collective ontdekken?

One Spirit Collective tattoo shops

Geopend11:00 - 18:00

Steenstraat 128, Arnhem

Bekijk meer:tattoo shops

Art & ink

art & ink 7

In het Arnhemse modekwartier is kunstenares La T’Ash gevestigd met haar Gallery, atelier en Tattoo Studio. Toen zij nog maar net de deuren had geopend zijn wij al eens bij haar op bezoek geweest. En waren onder de indruk van zoveel creativiteit!

art & ink 7

Nieuw in het Modekwartier: Art & Ink

Kunst op de huid. Of aan de muur. Op je meubels, oude tas of jas. Natasja van Art & Ink laat het all...

Meer over Art & Ink ontdekken?

Art & Ink speciaalzaken

Gesloten12:30 - 16:30

Klarendalseweg 134, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

Boo Litjes

Foto: Bartholomew Gommers

Boo, ook wel bekend als Mother of Wolves, is hard bezig om een naam op te bouwen, zowel in binnen- als in het buitenland. Deze dame tekent voor kwaliteit en diervriendelijk werk. Haar tattoo’s zijn helemaal vegan.

Boo Litjes is verslaafd aan inkt: ‘Dit vind ik zo tof om te doen’

Er zijn niet zo veel vrouwelijke tattoo artiesten in Arnhem. Als je dan ook nog een vegan tattoo wil...
Pagina 8/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.