7 x doen met je date in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 10 oktober 2017

Maakt die grappige Tindermatch je in real life ook aan het lachen? En is die jongen die je in de kroeg hebt ontmoet in het volle daglicht nog steeds zo knap? Er is maar één manier om erachter te komen: daten! Een (eerste) afspraakje is natuurlijk superspannend. Met deze 7 tips zorg je ervoor dat je date in Arnhem hartstikke leuk wordt.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Samen de toerist uithangen

Niet is leuker dan samen de toerist uithangen in je eigen stad. Of je dat nu wandelend of fietsend doet, geniet onderweg van al het mooie Arnhemse groen. Slenter door Sonsbeekpark of wandel langs de Rijn. En bezoek alle bezienswaardigheden. Vervolgens plof je ergens neer voor een welverdiende snack. Klinkt goed hè? p.s. Als het nou écht niet klikt, kun je altijd nog allebei een andere weg terug naar huis nemen…

Samen de Eusebius op

bezienswaardigheden in arnhem eusebiuskerk
foto: De Eusebius

Geen zin om alle bezienswaardigheden te bekijken, maar wil je wel een hoogtepunt op je eerste date? Dan pak je samen de lift naar boven. De Eusebius op. En genieten van het uitzicht. Ongeacht de verdere afloop van je date, dit hoogtepunt heb je alvast te pakken.

Cocktails drinken

Het is misschien een cliché, maar een glas alcohol kan nog weleens helpen om die eerste ongemakkelijke minuten te doorbreken.Wij hebben een prima lijstje voor je gemaakt. Wedden dat het gesprek na een paar slokken alweer op gang komt? Oh en hou je niet van cocktails, maar drink je liever een biertje? Ook daarvoor hebben we een lijstje.

Lekker cultureel doen

Foto: Gelderlander Marina Popova

Regenachtige dag voor een fijne date? Check onze tips om te schuilen. En natuurlijk kun je ook bij mooi weer gezellig cultureel doen samen. Voor een date met een beetje inhoud. Check alle musea maar eens.

Zoenen op deze plekken

Is de klik er en denk je na een tijdje, ik wil wel overgaan tot actie? Check dan ons zoenlijstje. Veel plezier!

Samen speuren

Voor een beetje extra spanning tijdens zo’n date is samen speuren een leuke optie. Zet de geocache-app op je telefoon en ga samen op zoek. Lees hier hoe je dat doet.

Bezoek de 30+ kroegen

 

Heb je na een dag speuren, wandelen, musea bezoeken zin om nog even lekker te stappen? Dat doe je dan in deze leuke kroegen. Ook handig voor als je date toch een beetje tegenvalt. Kun je op zoek naar een nieuw slachtoffer.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.