6x Arnhemse plekjes waar jij vast wel eens gezoend hebt

Door Brechtje van Dam 24 maart 2019

Tongen, zoenen, kussen, lebberen. Hoe je het ook wil noemen, Arnhem kent genoeg leuke achterafplekjes waar je heerlijk kunt zoenen (en waar sommigen van ons vast eens te vinden waren met een liefje.) Herken jij een van deze plekken? Of weet je nog betere? Laat het ons vooral weten!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

In het park

sonsbeek-lazy-king-zoenen in Arnhem
foto: Molenplaats

Sonsbeek is een prima zoenhotspot. Waar je ook bent, zoenen in het park is romantisch én spannend. Wat was jouw favoriete plek?

In dat ene steegje

Rozemarijnsteeg

Je weet wel, dat ietwat smerige steegje om de hoek van de Korenmarkt: de Rozemarijnsteeg. Heel romantisch is het niet maar na een avondje stappen met je lover even tongen in dit steegje hebben vast aardig wat Arnhemmers eens gedaan…

In dat andere steegje

tullekensteeg

En we hebben er nog eentje. De Tullekensteeg – tussen de Rijnstraat en de Varkensstraat – is ook een populaire zoenplek. Moet je wel goed oppassen op de zaterdagavond want voor je het weet staat er een politiepaard in je nek te hijgen.

De waterval

sonsbeek waterval molenplaats zoenen in arnhem
foto: Molenplaats

Deze plek verdient een eigen plekje in de lijst los van het park als geheel. De waterval is toch misschien wel de meest romantische plek van onze stad om samen met je geliefde te zijn (en een beetje smerig te tongen). Vooral onder de waterval is een leuke spot, waar je een bankje vindt dat precies groot genoeg is voor twee.

De bios

bioscoop zoenen in arnhem
foto: ANP

Ongetwijfeld was dit voor veel van ons de plek van onze eerste kus: in de bioscoop. De megabioscoop Pathé bestaat natuurlijk nog niet zo lang, maar misschien was het voor jou het Rembrandt of de blikkenbioscoop? Extra leuk natuurlijk als je bijna de hele zaal voor jezelf hebt.

In je favoriete kroeg

zoenen in de kroeg zoenen in arnhem

Na dat vijfde drankje heb je toch meestal wel flinke maling aan wat er om je heen gebeurt en ga je er lekker samen op los op de dansvloer. Geef maar toe, hebben we allemaal wel eens gedaan.

Wat is jouw zoenspot?

Mr Bean Love GIF - Find & Share on GIPHY
Waar had jij je eerste, beste, laatste zoen in onze stad? Wij zijn benieuwd, laat het ons weten!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.