5x wat je kunt doen met je vriend(in) voor Valentijnsdag in Arnhem

Door Brechtje van Dam 12 februari 2018

Damn! Bijna Valentijnsdag. Was jij het vergeten? Ren je nu ineens in paniek als kip zonder kop door de kamer omdat je nog niks leuks hebt bedacht voor jou en je liefje? Geeft niet hoor, wij hebben even onderzoek gedaan en hebben een heleboel leuke dingen gevonden die je kunt doen met Valentijndsdag in Arnhem. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Etentje bij ’t Taphuys

taphuys valentijnsdag in arnhem

Je kunt jullie romantische Valentijnsdag natuurlijk in talloze restaurants in Arnhem vieren. <aar als je dat bij ’t Taphuys doet heeft het – naast het lekkere bier – een groot voordeel: je kunt een weekend weg winnen voor jullie twee! Na je diner kun je jouw naam en telefoonnummer op de bon schrijven in dit inleveren in de zogenaamde LOVEBOX. Aan het eind van de avond kiest het personeel een bon uit die een weekend weg wint. Wel even reserveren he 😉

’t Taphuys cafés

nu open10:00 - 01:00

Jansplein 56, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Beet root latte

beet-root-latte valentijnsdag in arnhem
fotocredit: Anne & Max facebook

Geen tijd om uitgebreid te dineren, maar willen jullie wel een mini-valentijnsmomentje hebben? Ga dan lunchen of een drankje doen bij Anne & Max, waar ze een speciaal liefdesdrankje op de kaart hebben gezet: de beet root latte.

Anne&Max ontbijtrestaurants

nu open08:00 - 18:00

Bakkerstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Wijn- of bierarrangement

bier valentijnsdag in arnhem
fotocredit: Pixabay

Niks romantischer dan samen teut worden op Valentijnsdag. Toch? Bij Graaf Otto – een van onze favoriete restaurants in Arnhem – kun je terecht voor een speciaal Valentijnsmenu, speciaal samengesteld uit 4 gangen inclusief bijpassende wijnen of bieren per gang. Moet je wel even reserveren want we verwachten dat de tafels hard gaan. Kijk hier als je meer wil weten.

Graaf Otto restaurants en horeca

nu gesloten11:30 - 01:00

jacob cremerstraat 103, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sluit je vriend(in) op

Foto: ANP

Eerder schreven we al over deze bijzondere Valentijnsdaguitje in de koepelgevangenis. Als je dit uitje reserveert voor jezelf en jouw date, dan moet je je om 18.00 uur melden bij de ingang van de Koepelgevangenis. Een diner en een mini concert van Jan Vayne staan op het programma. Net als een rondleiding en een dessert in je eigen cel.

Prisonexperience/Koepelgevangenis ‘De Berg’ Arnhem entertainment

Op aanvraag

Wilhelminastraat 16, Arnhem

Bekijk meer:entertainment

Zwoel avondje jazzzzz

stella by starlight valentijnsdag in arnhem
foto: Stella by Starlight facebook

Als jij vindt dat uit eten op Valentijnsdag in Arnhem zo 2015 is dan hebben we een goed alternatief voor je. Wat dacht je van een avond gevuld met muziek en een goed glas wijn voor jou en je lief? Stella’s jazz session valt dit jaar samen met Valentijnsdag. Pianist Kristján Martinsson en drummer George Hadow treden op samen met zangeres Annelie Koning. Zegt je niks? Maakt niet uit, je zult niet teleurgesteld zijn. Als je zelf een instrument bespeelt kun die best meenemen voor de jamsessie achteraf.

Stella by Starlight restaurants en horeca

nu open11:00 - 21:00

Coehoornstraat 33, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶