5 x bijzondere ijssmaken die je nu in Arnhem proeft

Door Jolinda van Alfen 19 april 2018

Vanille, aardbei, chocola… We hebben deze klassieke ijssmaken allemaal wel eens gehad en ze zijn gewoon altijd lekker. Niks mis mee, maar voor de liefhebbers die een keer iets anders willen, hebben wij vijf bijzondere ijssmaken uitgezocht in Arnhem. En geproefd, tja iemand moet het doen. Welke smaak zou jij kiezen?

<< < Pagina 2 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sorbetijs met verse vruchten

Of hij een bijzondere smaak heeft dit seizoen? Mike Post van Il Cappellino vindt alle smaken bijzonder, want ambachtelijk gemaakt en met een uniek systeem gekoeld. “Dit heet een banco pozetti en houdt het ijs perfect op temperatuur.” Een dame op het terras raadt ons het sorbetijs aan en we geven haar helemaal gelijk. Heerlijke frisse fruitsmaken.


Meer over Il Cappellino ontdekken?

Il Cappellino ijssalons

Nu gesloten12:00 - 18:00

Jansstraat 45, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Spekkoek en Arnhemse meisjes

IJs met de smaak van spekkoek? Is dat lekker? Echt wel! Heerlijk kruidig ijs. Knap gemaakt door Gelateria Buongiorno. Ze hebben ruime ervaring met het verwerken van koek in hun ijs. De Arnhemse meisjes staan al een tijdje op de kaart en smaken zoet en romig. Een combinatie met het nieuwe spekkoekijs is voor ons echt een schot in de roos.


Meer over IJssalon Buongiorno ontdekken?

IJssalon Buongiorno ijssalons

Nu gesloten12:00 - 18:00

Bakkerstraat 32, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Tony’s zeezout Karamel en mojito-ijs

IJs van Kee heeft dit seizoen veel meer keuze dan vorig jaar. Zodra de nieuwe vitrine er is, zelfs dertig verschillende soorten ijs. Eigenaar Rolls is er maar druk mee, hij maakt het ijs allemaal zelf. Ons oog valt meteen op het Tony’s zeezout Karamelijs. Of gaan we toch voor frambozenijs gemaakt met vers fruit?


Meer over IJs van Kee ontdekken?

IJs van Kee ijssalons

Nu gesloten12:00 - 19:00

Roggestraat 31, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Dit ijs geeft je vleugels

ijssalon trio carlo de lorenzo
Carlo de Lorenzo van ijssalon Trio met zijn favoriete ijsje: chocolade

Red Bull ijs. Als dat niet bijzonder is weten wij het ook niet meer. Bij ijssalon Trio in de Steenstraat staat het al een tijdje op de kaart. We vinden het verrassend verfrissend. En het lijkt inderdaad wel of we na een ijsje ineens weer nieuwe energie hebben gekregen.


Meer over Trio ijssalon ontdekken?

Trio ijssalon ijssalons

Nu gesloten13:00 - 22:00

Steenstraat 15, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Zwart ijs

Foto: De Gelderlander Marc Pluim

We geven eerlijk toe dat we dit zwarte ijs van Swoopy in de Ketelstraat nog niet hebben geproefd. Zwarte lippen, zwarte tong, het schrikt ons een beetje af. Maar de smaak schijnt prima in orde te zijn. Check dit filmpje maar.


Meer over Swoopy ontdekken?

Swoopy snackbars

Nu open11:30 - 18:30

Ketelstraat 16, Arnhem

Bekijk meer:snackbars
< < Pagina 2 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.