Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In deze Arnhemse straten gaat de pakketbezorging volgens jullie vaak mis

Door Tian van der Snee 6 november 2019

Je kent het wel. Je hebt een tijdje geleden iets besteld op het internet, alleen het pakketje komt niet aan. Dit roept natuurlijk frustratie op, dat snappen we maar al te goed. En in Arnhem zijn er genoeg straten waar de pakketbezorging net iets te vaak fout gaat. Op onze oproep kwamen heel veel reacties binnen. We zetten ze op een rijtje.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Oude Kraan

Foto: Google

We kregen een lichtelijk boze reactie van een lezeres over de pakketbezorging in de Oude Kraan. De postbezorger heeft nooit aangebeld, terwijl de persoon die het pakket heeft besteld wél aanwezig is. Het is nu een paar keer gebeurd en ze wordt er gek van. Verder schrijft ze: “laatst gaf de app aan dat mijn pakket bezorgd was bij de Spar, maar wat blijkt? Er was geen pakket te bekennen. Het zou de volgende dag bezorgd worden. Een keer vroeg ik aan de pakketbezorger waarom hij niet aanbelt, en toen werd hij boos. We moeten maar open doen als we thuis zijn, want hij claimt wel aan te bellen. Lulkoek.”

Aagtekerkesingel

Foto: Google

Hoe de pakketbezorging aan de Aagtekerkesingel in Arnhem-Zuid is? Verschrikkelijk volgens een lezer van indebuurt Arnhem. Toen de bewoner in de Aagtekerkesingel niet thuis was, terwijl er die dag een pakketje bezorgd zou worden, stond er op een briefje dat het bij de overbuurvrouw afgeleverd is. Dus, de bewoner klopt aan bij de overbuurvrouw, ligt het pakketje er niet. De overbuurvrouw vertelt hem dat zijn pakket bij de buren ligt. Gelukkig is dit ook zo, maar het is nu al drie keer gebeurd dat het op een ander adres ligt. “Maar dat niet alleen”, vertelt hij. “Soms wordt er ook wel eens iets bezorgd wat ik niet heb besteld. Het adres staat er dus verkeerd op.”

Velperpoortslangstraat

Foto: Google

Ook in de Velperpoortslangstraat gaat de pakketbezorging wel eens mis. Een lezeres schrijft: “Ik zit vaak genoeg thuis te wachten op een pakketje en vervolgens zie ik op de PostNL app het bericht dat ik niet thuis was. De moeite om een briefje in de bus te doen wordt nog wel genomen, maar het is me in korte tijd al zes keer overkomen. Een klacht indienen bij PostNL heeft ook geen effect.”

Gamerslagplein

Foto: Google

Het komt vaak voor dat pakketbezorgers niet aanbellen als je thuis bent. Zo ook bij het Gamerslagplein. Een lezeres laat weten dat ze telkens een briefje krijgt waarop staat dat ze niet thuis is. Dit is niet het geval.  Ze woont niet op de begane grond en de postbezorger komt gewoon niet naar boven.

Schepen van Brienenhof

Foto: Google

In deze straat gaat het vaak fout met de naam, vertelt een lezeres van indebuurt Arnhem. “Ik had laatst een trouwjurk besteld maar deze kwam terecht in het verkeerde hof, namelijk in het Schepen Canishof. Het lijkt hier ook allemaal op elkaar en de bezorgers lezen alleen maar het Schepen-gedeelte waarschijnlijk. Daarnaast zijn de straatnaambordjes ook niet helemaal duidelijk.”

Lees ook:

Bestel jij weleens pakketjes? Er is wat veranderd en dit moet je erover weten

PostNL doet voortaan geen tweede bezorgpoging meer. Is de klant bij de eerste bezorgpoging niet thui...
Binnen of buiten, bij Goed Proeven kun je goed...ja proeven dus!

Toen in Arnhem: hoe het postkantoor naar Klarendal werd verplaatst

Je zou bijna vergeten dat er in Arnhem in de vrij recente geschiedenis een volledig gebouw van zijn ...

Let op! Door de app Nextdoor kunnen je buren post krijgen met jouw naam eronder

Lekker handig, die app Nextdoor. Kat kwijt? Gooi het op Nextdoor, misschien weten je buren meer. Maa...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.