Handig! Niet meer zoeken naar een parkeerplaats bij Rijnstate

Door Jolinda van Alfen 11 oktober 2018

Het kan nog wel eens druk zijn op de parkeerplaats van ziekenhuis Rijnstate. Geen zin om rondjes te rijden en te wachten tot er een plekje vrij komt? Maak dan gebruik van de parkeerservice. Handig!

Je stapt voor de hoofdingang van het ziekenhuis uit en de medewerkers van de parkeerservice zetten jouw auto weg. Zo kun jij meteen door naar je afspraak in het ziekenhuis. Bewaar je afgiftebewijs goed, hiermee kun je je n afloop weer melden bij de medewerkers met blauwe jassen. En krijg je je auto weer terug, na betaling van 6 euro. Let op, dat kan allen met pin.

Kan dit altijd?

Nou nee, de parkeerservice van het ziekenhuis is van maandag t/m vrijdag beschikbaar van 7.45 tot 16.30 uur. Ben je pas na 16.30 uur klaar in het ziekenhuis, dan kun je je melden bij de receptie bij de hoofdingang.

Kosten parkeren

Toch liever zelf een plekje zoeken, dan is het handig om de kosten te weten. Het eerste kwartier is gratis, daarna kost het 0,30 eurocent per tien minuten. Een dagkaart kost 7 euro en een weekkaart 21 euro. Een dag- of weekkaart is te verkrijgen via de betaalautomaat. Het is mogelijk om met contant geld of pin (ook contactloos) te betalen.

Meer over

Gemeente

adv.