Yes! Arnhem krijgt ook foodhallen!

Door Jolinda van Alfen 4 december 2017

Die kunnen we afvinken van ons lijstje met zaken die we nog missen in Arnhem. We krijgen heuse foodhallen mensen!

Rose’s Lounge, gelegen aan de Rijnkade in Arnhem, wordt momenteel verbouwd. Het complete interieur gaat op de schop, het pand wordt in de originele industriële staat hersteld om ruimte te maken voor een verrassende culinaire plek: Foodhallen Arnhem.

Twaalf foodstands

De Foodhallen Arnhem wordt een overdekte ‘foodmarket’. Er komen twaalf verschillende foodstands. Elke foodstand zal worden gerund door getalenteerde koks die elk hun eigen unieke foodconcept neer gaan zetten.

Hapje en drankje

Jong en gevestigd culinair talent krijgt de kans een eigen foodstand te runnen. In het midden van het pand komt naast de grote bar een verse sappenbar, een koffiebranderij, een cocktail- en een wijnbar.

Je kunt er straks terecht voor lunch, borrel en diner. Uiteraard kun je straks weer genieten van het grote, zonnige terras met uitzicht op de Rijn. En om het plaatje compleet te maken kunnen we je vertellen dat stadsstrand Rose’s Beach de komende zomer gewoon weer terug komt aan de Rijnkade.

Naar verwachting opent Foodhallen Arnhem in april 2018 haar deuren voor het publiek. Via facebook kun je de ontwikkelingen in de gaten houden.