Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Arnhemse hotspot geniet je al van een wildmenu

Aangeboden door Dudok 22 november 2019
Zoals je misschien al weet zijn ze bij stadsbrasserie Dudok in Arnhem gek op wild!  Niet alleen omdat er de meest heerlijke seizoensgerechten mee te maken zijn, maar ook omdat wild het meest ‘biologische’ vlees is dat er te vinden is. Voor alle wild-lovers hebben wij dan ook goed nieuws: bij Dudok is het weer tijd voor een wildmenu.

Naast de gerechten op de ‘gewone’ kaart geniet je bij deze bekende Arnhemse hotspot volop van gerechten van mooi najaarvlees. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wild zwijn pastrami met walnoten en een dressing van appelstroop (€9,50) als voorgerecht, of een hertenbiefstuk met truffelpasta en paddenstoelen met witlof en een portsaus als hoofdgerecht (€19,50).  En ga je liever voor iets lichters, kies dan de wildbouillon met shiitake, bosui en parelgort.

dudok wild
Wildbouillon, wild zwijn pastrami en fazantfilet. (Foto: Masha Bakker)

Mmm… hazenpaper en fazantfilet

Op het speciale wildmenu vind je ook nog een echte klassieker: hazenpeper met aardappelpuree, stoofpeer en spruiten. Tot slot staat er ook nog fazantfilet met zuurkool, rösti en appel en calvadossaus op het menu. Dudok zou Dudok niet zijn als ze er ook geen bijpassende wijnen en speciaalbier bij serveren.

Dudok wildmenu
Hazenpeper met aardappelpuree, stoofpeer en spruiten. (Foto: Masha Bakker)

Geen fan van wild?

Goed om te weten, als je geen fan bent van wild dan kan je bij Dudok ook terecht voor heel veel andere gerechten! Je kunt hier trouwens ook heel lekker borrelen. En ga je voor een goede kop koffie, probeer dan vooral de appeltaart uit eigen keuken!

Reserveer al voor kerst!

Het speciale kerstmenu van Dudok blijft nog even spannend maar wat je wel al moet weten: je kan nu al reserveren. Op eerste kerstdag is Dudok gesloten, maar op kerstavond en tweede kerstdag ben je van harte welkom. Reserveren kan via deze website, daar wordt ook heel binnenkort het menu bekend gemaakt. Smakelijk eten!

Meer over Dudok ontdekken?

Dudok restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 22:00

Koningstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.