Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van der Valk bezorgt ook: heb jij de Toekan al zien vliegen?

Aangeboden door Van der Valk Hotel Arnhem 26 november 2020

Eten bestellen is ons nieuwe uitje, dit zie je ook af aan onze groeiende bezorgpagina! Ook Van der Valk het Hotel Arnhem gaat over op bezorging. Hoe kun je nog onderscheidend zijn in een markt die zo snel verzadigd is geraakt? Tess Lantang, marketeer bij Van der Valk Hotel Arnhem: “Wij leveren alleen boxen. Zo willen we je een volledige ervaring geven, want in een hotel verwacht je toch altijd iets meer.”

Wat bezorgt de toekan van restaurant Van der Valk Hotel Arnhem? “Een borrelbox vanaf €7,- per persoon, een hamburgerbox voor €10,- per persoon en een wildbox voor €12,50 per persoon.” Je kunt een bestelling telefonisch doorgeven via 026-4821100 of mail naar [email protected] Afhalen kan tussen 12.00 uur en 21.00 uur. “Lukt dit niet? Vraag aan onze receptie of jij in ons bezorggebied woont”, zegt Tess.

What’s in the box?

Nu wil je weten what’s inside the box. Want met een lege doos hoeven ze bij jou natuurlijk niet aan te bellen. Geen zorgen, de dozen zijn goed gevuld. Je krijgt het volgende:

  • Een borrelbox bestaat uit verschillende soorten ham, worst en kaas. Olijven, Amsterdamse uitjes, comichons, tortilla chips en pesto;
  • de hamburgerbox bestaat uit een Brioche bol, een Angus burger, volledig van rundvlees. Little gem sla, tomaat, augurk, bacon, kaas en tomatensalsa;
  • en de wildbox bevat een spuitjesstamppot of boerenkoolstamppot. Wildzwijnrookworst of wildstoof, een smaakvolle huisgemaakte jus en verschillende tafelzuren, zoals mosterd, Amsterdamse uitjes en cornichons.
van der Valk bezorgt een burgerbox
Een goede burger is een lekkere box vol! Foto: van der Valk Hotel Arnhem

Maak er een feestje van!

Ach, als je jezelf toch al verwent door iets te bestellen. Dan moet je het er maar van nemen, toch? Een wijntje hoort daarbij en die neemt de bezorger graag voor je mee. Maak er een bruisende avond van met de terasse du sud brut cuvée prestige van vijftien euro. Of ga voor een terasse du sud: rosé, wit of rood.

Waarom maar twee keuzes in wijn? Van der Valk heeft de lekkerste voor je uitgekozen, zodat jij de wijntjes net zo gemakkelijk naar binnen giet als Martien. 😉 Je betaalt er iets meer voor, maar babbels zijn gegarandeerd.

Komt de Toekan aanbellen?

Owja, nog even terugkomend op die Toekan, die komt niet bezorgen hoor. Hoewel deze vogel veel kwijt kan in zijn grote snavel en het dier in verhouding weinig weegt, is het lastig aanbellen. De vriendelijke medewerkers van de bezorgingsdienst kunnen dit gelukkig wél.

Meer informatie over Toucan to go vind je online. Evenals informatie over het boeken van een hotelkamer, want dat mag nog steeds.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van der Valk Hotel Arnhem. Meer over Van der Valk Hotel Arnhem ontdekken?

Van der Valk Hotel Arnhem

Gesloten07:00 - 23:00

Amsterdamseweg 505, Arnhem

adv.