Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Unieke kans: biologisch kalfsvlees uit de Veluwe nú bezorgd bij jou thuis!

Aangeboden door Eco Fields 30 maart 2020

Normaal gesproken levert Eco Fields het biologische kalfsvlees uit de Veluwe alleen aan de horeca, zoals Café Arnhem. Helaas moest de horeca door alle omstandigheden sluiten. De een zijn pech is de ander zijn geluk: Eco Fields levert nu namelijk biologische vleespakketten aan huis in omgeving Arnhem! Zo kun jij genieten van hoogwaardig kwaliteitsvlees bij jou thuis. En dat ook nog eens met 50% korting.

Om ervoor te zorgen dat een melkkoe melk blijft geven is het van belang dat ze kalveren krijgt. Veel van deze kalveren worden daarna afgestaan. Eco Fields geeft deze kalfjes een prachtig leven. “De eerste tien weken van hun leven krijgen ze nog melk. Daarna mogen ze spelen in de wei en worden gevoerd met natuurlijke voeding zoals grassen, mais en erwten. Allemaal geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest”, vertelt Bart, eigenaar van Eco Fields.

Dit goede leven zie en proef je! “Het vlees krijgt door deze voeding een mooie rosé kleur, biologisch kalfsvlees kan dus nooit blank zijn. Door de vrije beweging van het dier heeft het vlees een fijn gemarmerde structuur. Met als resultaat een (h)eerlijk stukje mals vlees op je bord.”

Ontdek waarom je dit wil proeven!

Bij Eco Fields krijgt het dier een goed leven. Het krijgt volop ruimte heeft daardoor meer beweging en een betere gezondheid. Duurzaamheid, milieu en dierwelzijn staan bij hen voorop. Juist in een tijd als deze is het belangrijk om bewustere keuze’s te maken. Ons weer bewust te worden van de verbinding tussen mens en natuur en onze impact op de aarde. Ben jij iemand die niet zonder zijn of haar stukje vlees kan? Overweeg dan eens een bewust stuk vlees.

Zes kilo voor maar vijftig euro

Je kunt nu een vleespakket van zes (!) kilo bestellen met flinke korting! Een pakket bevat:

  • twee keer 500 gram gehakt,
  • twee keer 250 gram gehakt,
  • zes biefstukjes van 120 gram,
  • één braadrollade van 1 kilogram,
  • twee keer 400 gram riblappen,
  • twee keer 500 gram kalfslappen,
  • en tien hamburgers van 100 gram.

*Al deze producten worden vers geleverd.

Het vleespakket heeft een waarde van €100-, en is nu verkrijgbaar voor slechts €50-, Elke donderdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur wordt dit pakket gratis aan huis bezorgd. Mag het ook ietsje meer zijn? Bestel dan voor een bedrag van €100-, en krijg een fles wijn van Eco Fields cadeau.

Eco Fields, eerlijk biologisch kalfsvlees
Foto: Eco Fields

Hoe kun je bestellen?

Je kunt een bestelling plaatsen door een appje te sturen naar Eco Fields op nummer: 06-29380506. Let op! je kunt NIET bellen naar dit nummer, dit is uitsluitend voor het versturen van een appje via Whatsapp. Wanneer de bestelling in behandeling is genomen ontvang je een betaalverzoek. Je betaalt de bestelling digitaal (door een betaalverzoek via Whatsapp).  Na betaling laat Eco Fields weten wanneer jouw vleespakket aan huis wordt geleverd.

Bestel je op maandag 30 maart, dan heb je het vleespakket vóór pasen in huis!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eco Fields. Meer over Eco Fields ontdekken?

Eco Fields

Matendijk 1, Wekerom

Eco Fields, eerlijk biologisch kalfsvlees

50% korting op biologisch rosé kalfsvlees

Door de sluiting van de horeca is dit het moment voor Eco Fields om zich ook op de particuliere mark...

adv.