Theetijd! 7 x high tea in Arnhem tijdens Moederdag

Door Jolinda van Alfen 1 mei 2018

Is jouw moeder een echte theeleut? Of is ze dol op snacken en zoek jij een leuke manier om samen haar speciale dag te vieren? Dan is een high tea zeker een leuk cadeau om te geven voor Moederdag! Bij deze zaakjes in Arnhem smul je van de lekkerste hapjes met een grote kop thee erbij.

<< < Pagina 2 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Josephine Coffee

Foto: Facebook Josephine Coffee

Ok, ze hebben er de beste koffie van Nederland, maar ze kunnen ook prima thee maken. En allerlei lekkers voor erbij. Bijvoorbeeld een etagère met huisgemaakte zoete hapjes en taartjes, hartige sandwiches en (nu komt het): chocoladefondue met vers fruit. Je hoeft verder niet meer te eten. Kosten zijn €21,50 per persoon. Je kunt de high tea op elk gewenst moment reserveren, alleen niet op zaterdag.

Josephine coffee koffiebars

Nu gesloten12:00 - 17:00

bakkerstraat 22, Arnhem

Bekijk meer:koffiebars

Goed proeven

Foto Facebook Goed Proeven

Bij Goed Proeven hebben ze een chique naam voor de high tea. Ze noemen het daar ‘true moment of delights’, te bestellen tussen 13.00 en 17.00 uur. Je krijgt daarvoor vers gebakken brood met allerlei hartig beleg, huisgemaakte en vers gebakken scones met onder meer uiteraard clotted cream. Allerlei zoete hapjes, spinaziedip met tortillapuntjes en vers gebakken focaccia met aioli. Kosten €20,- per persoon.

Goed Proeven restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Klarendalseweg 536, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lola’s

Foto: Facebook Lola’s

Wij worden blij van Lola’s. En van de sympathieke eigenaar, waar wij al eens bij op bezoek gingen! Van een simpele kop koffie tot hysterische taarten, bij Lola’s vind je het. En het is echt een Arnhemse hotspot voor je high tea. Vanaf €19,95 per persoon geniet je van allerlei huisgemaakte hartige en zoete hapjes. Kinderen betalen €7,50. Bel of mail voor de mogelijkheden als je meer wil weten. Je krijgt geen spijt.

Lola’s lunch

Nu open10:00 - 17:30

Stationsplein 13, Arnhem

Bekijk meer:lunch

Hemels

Foto: Facebook Hemels

Tja, deze mag natuurlijk niet ontbreken. Hemels lekker bij Hemels? De afternoon high tea. Vanaf twee personen kun je genieten van onbeperkt thee in diverse smaken, scones met lemoncurd, jam en room, chocoladetruffels, vegetarische miniquiches, diverse belegde minibroodjes en petit-fours. Alles huisgemaakt en met liefde bereid! Kosten €25,- per persoon. De afternoon tea kan dagelijks, zonder reservering, tussen 10.30 uur en 15.00 besteld worden. Vanaf 4 personen is een reservering wel handiger.

Hemels bakkers

Nu open10:00 - 17:30

Kerkstraat 3, Arnhem

Bekijk meer:bakkers

Arnhems Meisje

Vanaf twee personen kun je ook bij Arnhems Meisje genieten van thee met hapjes. Dagelijks van 14.00 uur tot 16.30 uur, op zaterdag moet je hier wel even voor reserveren. Je krijgt voor €21,- per persoon onbeperkt koffie of thee gedurende anderhalf uur, een glas verse smoothie, diverse zalige hartige sandwiches, mini-quiche, zoet gebak, bonbons en vers fruit, rozijnenscones met sinaasappelmarmelade en cream. Nomnomnom!

Arnhems Meisje cafés

Nu open09:00 - 22:00

Broerenstraat 41, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Urban Chef

Ook bij Urban Chef hebben ze aan de moeders gedacht. Vanaf 14.00 uur kun je daar op Moederdag terecht voor de high tea. Speciaal voor deze dag hebben ze de uitgebreide versie van de high tea voor de prijs van een normale versie: €20,-. Dat betekent nog meer zoete en hartige hapjes!

Urban Chef restaurants en horeca

Koningstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

T-HUIS Arnhem 

Je kunt vanaf twee personen terecht voor een high tea. Ze dekken dan een mooie tafel voor je. Er kan onbeperkt biologische thee gedronken worden. Uiteraard zullen de hapjes niet ontbreken. Denk dan aan gevulde wrapjes, Deens banket en bonbons. Per persoon is het €19,50 euro en voor de kids €14,50. Een paar dagen vooraf reserveren is wel gewenst.

T-HUIS eten en drinken lunch

Nu gesloten10:30 - 17:00

Laan van Presikhaaf 3, Arnhem

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 2 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.