Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Arnhem

Aangeboden door FÏNLEY 4 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Arnhem op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Grand Café Metropole

grand cafe metropole terras arnhem
fotocredit: Metropole

Wist je dat Grand Café Metropole een van de oudste cafés van onze stad is? De kroeg bestaat al bijna 100 jaar. De tijd heeft hier zeker niet stil gestaan, maar de historie is zichtbaar en voelbaar. De oude details in het interieur versterken die ambiance bovendien perfect. Er is regelmatig live jazz muziek op zondag, heerlijk voor de zondagmiddagborrel. Heb je even geen zin in alcohol of moet je nog naar huis rijden? Dan zit je hier goed want op de kaart staat FÏNLEY. Dat is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Sluit je weekend af met een Bitterlemon, Tonic of Ginger ale.

Goed Proeven

Binnen of buiten, bij Goed Proeven kun je goed...ja proeven dus!
Foto: indebuurt Arnhem

Geen zin om uitgebreid te eten of te koken, dan kun je kiezen voor hapjes doen bij Goed Proeven. Bestel diverse gerechten wanneer je wilt en deel ze met je hele familie of vrienden. Wat dacht je van de Nacho’s Supreme, een ouderwets bittergarnituur of de heerlijke tortillapuntjes met spinaziedip? Ook kun je hier terecht voor een lekker drankje, er staat namelijk FÏNLEY op de kaart.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Brasserie de Boerderij

Foto: Brasserie de Boerderij

Wat is er nou lekkerder dan een frisse herfstwandeling in een mooie omgeving? Deze afsluiten met een hapje en drankje natuurlijk! Bij Brasserie de Boerderij kun je op zondagmiddag nog lekker nagenieten van je wandeling in Sonsbeek Park. Brasserie De Boerderij heeft verschillende ruimtes waar dit kan, zoals de serre en een lounge met comfortabele relaxbanken. Zie jij jezelf al zitten met je vrienden en een lekkere borrelplank?

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.