Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Romantisch uit eten in Arnhem? Dan moet je bij dit sfeervolle restaurant zijn

Aangeboden door Humphrey’s 7 februari 2019

De dagen worden steeds kouder, maar gelukkig kun je de warmte opzoeken bij Humphrey’s. Letterlijk én figuurlijk! De nieuwe menukaart is ingegaan en staat boordevol heerlijke seizoensgebonden gerechten. Dat wordt genieten!

Nieuwe kaart

Om de twee maanden heeft Humphrey’s een nieuwe menukaart. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van de lekkerste seizoensgebonden gerechten. Wat er op het menu staat voor de komende maanden? Onder andere een hartige soes gevuld met roquefortmousse met gegrilde paprika, peer en een salade van spinazie. Maar ook een Italiaanse gnocchi in een roomsaus van verse tuinkruiden, en een Elzasser zuurkoolschotel casselerrib, spek, varkensfilet, een braadworstje en mosterdjus staan op het menu. De nieuwe kaart is 6 februari ingegaan, dus schuif snel aan!

restaurant Humphrey's arnhem valentijn

Vier de liefde bij Humphrey’s

Het warme kaarslicht komt je al tegemoet als je door de deur loopt van restaurant Humphrey’s in Arnhem. Neem samen met je geliefde plaats op de luxe pluche stoelen onder de gouden kroonluchters. De ‘Moulin Rouge’ inrichting geeft het restaurant een romantische, Parijse sfeer. Eentje die perfect is om samen Valentijnsdag mee te vieren! Maar waar je natuurlijk ook op andere dagen heel fijn kunt samenkomen voor een avond met je geliefde, vrienden of familie.

restaurant Humphrey's arnhem valentijn


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Humphrey’s. Meer over Humphrey’s ontdekken?

Humphrey’s restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:30

Mariënburgstraat 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.