Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op dit prachtige terras kun je van vroeg tot laat van de natuur genieten

Aangeboden door Landgoed Welderen 14 juli 2019

Krijg jij ook altijd zo’n hunkering naar natuur in de zomer? Behoefte om tussen het groen te zijn, in een relaxte omgeving? Dan hebben wij een goede tip voor je. Landgoed Welderen heeft namelijk een heel fijn terras in de natuur waar je de hele dag terecht kunt. 

Je moet een klein stukje de stad uit maar het is de fietstocht of autorit meer dan waard. Landgoed Welderen is een prachtig natuurgebied net op de grens van Arnhem en Elst. Je kunt er niet alleen heerlijk wandelen en fietsen. Het is ook nog een golfbaan en er is een toprestaurant waar je tot in de late uurtjes welkom bent.

Mooiste terras van Elst

Als je dan toch de drukte van de stad gaat ontvluchten, kunnen we Welderen aanraden. Niet op de laatste plaats om het uitzicht! Ook als je niks met golfen hebt, ben je natuurlijk van harte welkom. Landgoed Welderen is voor iedereen.

landgoed welderen terras natuur arnhem

Restaurant van Landgoed Welderen

Nog een voordeel: het terras en restaurant van Landgoed Welderen is open van 08.00 uur ’s ochtends tot een uur na zonsondergang. En dat zeven dagen per week. Je kunt er dus in de morgen een lekkere kop koffie of een stuk appeltaart scoren, maar je bent ook welkom voor een uitgebreide lunch of diner. In de zomer kan je terecht voor een driegangendiner, passend bij het seizoen, of een snelle daghap.

Golfen en eten

Uiteraard kun je na een sportief dagje op de golfbaan ervoor kiezen plaats te nemen in het restaurant. Een etentje na je golfsessie maakt de dag helemaal compleet. Geen zin om uitgebreid te dineren maar wel in een borrel met bittergarnituurtje? Kan ook!

Neem alvast een kijkje bij Landgoed Welderen:


Meer over Landgoed Welderen ontdekken?

Landgoed Welderen restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 22:00

Grote Molenstraat 173, Elst

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.