Ontbijt hotspot: wakker worden bij Urban Chef

Aangeboden door Urban Chef 20 januari 2018

Je kent het wel: die dagen dat je opstartproblemen hebt, moeilijk je bed uit komt en toch veel te doen hebt. Op zulke momenten is een goed begin van de dag belangrijk, en dat doe je met een goed ontbijt. Wil je een vrolijk en gezond ontbijtje maar niet de hoofdprijs betalen? Wij gaan graag even wakker worden bij Urban Chef. 

Het doet een beetje denken aan een Italiaanse trattoria wanneer je binnen loopt bij Urban Chef. Rood geruite tafelkleedjes, bloemen op tafel en vitrines vol lekkere taartjes, quiche, lasagne en ander lekkers. Maar vandaag komen we voor het ontbijt!

Ontbijtje voor 5 euro

ontbijten bij urban chef

Als je net zoals veel anderen moeite hebt met ontbijten, ben je hier aan het juiste adres. Soms wil je de dag beginnen met een goede dosis eiwitten, de andere dag heb je iets zoets nodig. Bij Urban Chef heb je het allemaal: gepocheerd ei, lekker snoepen met american pancakes of gewoon een lekkere boterham. Je krijgt je complete ontbijt voor maar 5 euro inclusief een goede kop koffie. Niet zo’n behoefte aan cafeïne in de ochtend? Thee kan ook hoor.

Uitbrakken bij Urban Chef

Dat ontbijtje van 5 euro, daar moet je wel vroeg voor zijn. Op zondag lukt dat niet altijd natuurlijk. Je hebt misschien de avond ervoor net een biertje te veel gehad, of je lag pas laat in je nestje. Snappen ze bij Urban Chef heel goed! Daarom mag je op zondag langskomen voor een brunchbuffet, dan kun je eerst even lekker uitslapen. Er is veel vers brood en charcuterie, maar je mag ook je eigen pannenkoeken, wafels en tosti’s maken. Een goed moment om met je vrienden de week door te nemen, of juist even lekker af te zonderen met een krantje.

ontbijten bij urban chef

Urban Chef restaurants en horeca

Koningstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.