Nieuwe eigenaar gezocht voor deze pizzeria in Arnhem!

Door Carlijn van Alken 12 februari 2019

Pizza en prosecco! Dat is het motto van de Pizzabakkers die zowel in Arnhem als in Nijmegen zitten. Opmerkelijk nieuwtje: de Pizzabakkers zoeken een nieuwe eigenaar voor het restaurant in Arnhem. Wie weet ben jij geschikt!聽

Lekkere pizza’s

De Pizzabakkers staan bekend om de knapperige houtoven gebakken pizza’s met dunne bodems. Het recept is al eeuwenoud en komt uit de Romeinse tijd, dat maakt ons al nieuwsgierig 馃槈. Verder worden alle pizza’s belegd met superverse en soms zelfs huisgemaakte ingredi毛nten. Naast pizza’s kun je terecht voor lekkere antipasti en dolci, Italiaanse wijnen, cocktails en heerlijke koffie.

Pizzabakkers Arnhem
Foto: de Pizzabakkers

Franchisenemer

De Pizzabakkers zijn onderdeel van een franchiseorganisatie. Dit betekent dus dat je alle informatie vanuit het hoofdkantoor toegestuurd krijgt. Belangrijke informatie over producten, financiering, personeelszaken, marketing en over hoe je de perfecte pizza kunt bakken natuurlijk!

Dus: heb jij altijd al een eigen horecaonderneming willen hebben, heb jij een grote liefde voor de Italiaanse keuken en ben je een echte doorzetter? Dan zijn de Pizzabakkers op zoek naar jou.

Ben jij ge茂nteresseerd en misschien wel de perfecte kandidaat? Klik hier voor meer informatie!聽


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Pizzabakkers Meer over De Pizzabakkers ontdekken?

De Pizzabakkers pizzeria's

Nu gesloten17:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Broerenstraat 35, Arnhem

Bekijk meer:pizzeria's

 

adv.