Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Arnhem: McCafe opent in McDonald’s

Door Brechtje van Dam 30 mei 2017

Ben jij ook zo dol op koffie met een gebakje? Hunker je ’s ochtends meteen naar je eerste java van de dag? Sinds deze week kun jij je dagelijkse bakkie pleur bij een nieuw adresje halen: het McCafe. 

koffie balie in de Mc

Ja, je leest het goed. McDonalds is in een rap tempo McCafe’s aan het openen in ons land. Deze week is Arnhem aan de beurt. Vanaf 26 mei kon je al terecht voor een bakkie bij de McDonald’s naast Gelredome. Afgelopen dagen volgden McDonald’s Centraal Station, Kronenburg, Pleijroute en Rijnstraat. Op 30 juni opent McCafe in McDonalds Duiven.

McCafe populair concept

McCafe is een aparte balie in de bestaande McDonald’s waar je terecht kunt voor koffie en thee, gebak en koekjes. Eigenlijk alles wat je kent van andere populaire koffiezaakjes. De ervaringen van gasten zijn tot nu toe zo positief dat er inmiddels al 17 vestigingen van McDonald’s in Nederland een McCafe counter hebben. Als het aan het bedrijf ligt volgen er meer.

Baristaschool

In tegenstelling tot sommige ontbijtproducten op de menukaart van McDonald’s kun je bij McCafe de hele dag terecht voor koffie en thee. De medewerkers van de fastfoodketen hebben een speciale training gehad waarin ze hebben geleerd de verschillende koffie’s goed te bereiden. Ze krijgen daarbij ook de mogelijkheid een cursus te volgen bij een erkende baristaschool.

Er staan 14 koffievariaties op de kaart en een heleboel soorten gebak en thee. Wij gaan in ieder geval wel een kijkje nemen. En jij?


Meer over McDonald’s ontdekken?

McDonald’s restaurants en horeca

Geopend08:30 - 01:30

Rijnstraat 36, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.