Liefhebbers opgelet: Wij hebben nieuws over Suburban Chef

Aangeboden door Urban Chef 2 november 2018

Nieuws over Suburban Chef: het restaurant slaat een nieuwe weg in. Maar het verdwijnt niet helemaal uit onze mooie stad! Op vrijdag kun je nog genieten van Suburban Chef, en ook Urban Chef staat nog voor je klaar. Dit is wat er gaat veranderen.

Suburban Chef is op dezelfde locatie – aan de Noordelijke Parallelweg – nog wel open. Dat is vanaf nu wel alleen op de vrijdag vanaf 16.00 uur. Dan kun je genieten van de lekkere selectie aan oude vertrouwde én nieuwe burgers, en natuurlijk de biertjes en wijntjes. Daarnaast maakt de chef-kok een aantal heerlijke specials om ter plekke te eten of mee naar huis te nemen, zoals je gewend bent van Sub. Check facebook voor het menu.

suburban chef henri bloem wijn chantal

Catering Urban Chef

Urban Chef – de ‘grote broer’ van Suburban Chef – is ook nog steeds actief! Urban is in te schakelen voor catering. Perfect voor bijvoorbeeld een bruiloft. Wij spraken eerder al een aantal mensen die bij hun evenement Urban Chef de catering lieten verzorgen. Van een bedrijfsfeest tot een intiem diner; bij Urban Chef kan het. Bekijk hier de mogelijkheden.

suburban chef burendag 2018
fotocredit: Suburban Chef

Feestlocatie hotspot

Het intieme Suburban Chef aan de Noordelijke Parallelweg is ook beschikbaar om af te huren. Heb je bijvoorbeeld een jubileum te vieren of moet je een vergadering met eten organiseren? Dan kun je de prachtige ruimte van Urban Chef afhuren en wordt jullie lunch of diner compleet verzorgd door Urban.

catering urban chef arnhem

3x waarom je feest met catering door Urban Chef nóg toffer is

Huwelijk, bedrijfsfeestje, verjaardag; wat je ook te vieren hebt, jouw feest valt of staat met goed ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Urban Chef. Meer over Urban Chef ontdekken?

Urban Chef restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Noordelijke Parallelweg 28, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.