Lekker én gezond eten afhalen? Het kan bij Suburban Chef

Aangeboden door Suburban Chef 15 mei 2018

Elke maandag maak je met jezelf de afspraak dat je deze week écht gezond gaat eten, en elke woensdag zit je weer aan de pizza omdat je geen tijd of energie hebt aan het einde van de dag om nog te koken. Niks mis mee, maar elke dag zo’n vette hap is ook weer niet goed. Suburban Chef biedt de oplossing. Daar kun je namelijk de lekkerste maaltijden afhalen waarvan het water in je mond loopt. En wat ons betreft het grootste pluspunt: de maaltijden zijn hartstikke gezond.

Suburban Chef is een kleinschalig restaurant in de wijk Heijenoord. Hoewel je er ook heerlijk kunt eten en op het terras kunt hangen, zijn alle maaltijden van Sub ook af te halen. Voor veel buurtbewoners is Suburban Chef al een vast adresje voor gezonde, huisgemaakte maaltijden.

Wisselende kaart

De menukaart van Suburban Chef wisselt wekelijks. Het fijne daarvan is dat als je vaker eten afhaalt dan je eigenlijk lief is, je nog steeds gevarieerd kunt eten. De gerechten worden elke week met zorg samengesteld door de chefs van Sub. Een garantie heb je wel; er zijn altijd meerdere vegetarische opties en een bijzondere burger te vinden op de kaart. Een van onze favorieten: de quinoa burger. Als je een dagje stiekem wil zondigen raden we de huisgemaakte frietjes aan!

chantal suburban chef arnhem

Vaste ‘klassiekers’

Niet de hele menukaart wisselt elke week bij Sub, wat betekent dat jouw favorieten misschien wel altijd af te halen zijn of op z’n minst af en toe terug komen op de kaart. Een van de echte klassiekers van Sub is de huisgemaakte brownie, die misschien wel het meest over de toonbank gaat. Maar ook de lasagne spinazie-ricotta staat standaard op de kaart en is de moeite waard, zeker voor de echte kaasliefhebbers.

Voor de luie dagen

Woon je niet in de wijk Heijenoord, of heb je gewoon geen zin om de deur uit te gaan? Die luie dagen kennen we allemaal wel, is helemaal niet erg. Dan maar een vette hap? Nee hoor! Want de gerechten van Suburban chef zijn ook gewoon te bestellen via Deliveroo. Komen ze het gewoon naar je voordeur brengen.

suburban chef arnhem brownie

Feestje door Sub

Als je nou net als wij helemaal verknocht bent aan de lekkere verse maaltijden van Sub dan hebben we goed nieuws. Je kunt namelijk ook catering laten verzorgen door Suburban Chef. Zeker nu de zomer eraan komt en het weer tijd is voor tuinfeestjes, BBQ en lang tafelen in de zon worden wij daar heel blij van 😉

Suburban Chef restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Noordelijke Parallelweg 28, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.