Lekker! Miyagi and Jones is nu de hele week open voor bites, beers en meer

Aangeboden door Miyagi and Jones 2 februari 2019

Een kleine twee maanden terug mochten wij dé nieuwe hotspot van Arnhem verwelkomen in onze stad: Miyagi and Jones. Asian streetfood, sushi en andere Aziatische gerechten met een westerse twist. Van een kleine bite tot en volop diner, van een borrel tot doorzakken, bij Miyagi kan het. En nu dus óók met de lekkerste muziek én zeven dagen per week!

We zijn inmiddels al wel gewend van Miyagi dat ze je helemaal verwennen met meer dan alleen lekker eten. Wederom worden we verrast want bij Miyagi and Jones hebben ze niet stilgezeten! Met een aantal nieuwe gave plannen belooft het een fantastisch jaar te worden voor het restaurant.

miyagi and jones arnhem

Zeven dagen per week

Om het jaar goed te beginnen gaat Miyagi and Jones, net als de venue in Utrecht, ook in Arnhem zeven dagen per week open! Vanaf maandag 4 februari staat het team van Miyagi and Jones zeven dagen in de week voor je klaar. Net als op de andere dagen openen ze om 15.00 uur de deuren. Zo kun je altijd terecht voor de lekkere dishes of een gezellige borrel met vrienden, familie of je collega’s.

miyagi and jones
fotocredit: Miyagi and Jones

Het weekend in knallen

De donderdag, vrijdag en zaterdag pakken ze nog extra uit bij Miyagi and Jones, zodat je het weekend extra lekker begint. De donderdag staan in het teken van ‘Beers and Beats’. Tijdens ‘Beers and Beats’ geniet van de heerlijke deuntjes van Miyagi’s live DJ én ontvang maar liefst 30% korting op diverse speciaalbieren. Op de vrijdag ga je knallend het weekend in met Miyagi and Jones’ ‘Freak the Beat Friyay’ en op de zaterdag zullen diverse live acts je avond uit helemaal compleet maken.

miyagi and jones
fotocredit: Miyagi and Jones

Om op de hoogte te blijven kun je Miyagi and Jones Arnhem volgen op Facebook en Instagram. Zo hoef je niks te missen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miyagi and Jones Meer over Miyagi and Jones ontdekken?

Miyagi and Jones restaurants en horeca

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 23, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.