Lekker! Hier in Arnhem kun je brunchen als een koning(in)

Aangeboden door STAN&CO 9 maart 2019

Is het ontbijt? Is het brunch? Nee, het is de family brunch bij STAN&CO! Drie gangen vol lekkers om te delen op een zonnige zondag. Dit krijg je allemaal op je bordje; 

Nieuw bij STAN: iedere zondag ben je vanaf 11.00 uur welkom voor een mega uitgebreide brunch van drie gangen. Alles om te delen én om lekker samen van te genieten. Voor maar 22,50 euro p.p kun je aanschuiven voor de brunch.

Brunchmenu

De eerste gang bestaat uit een Josper roasted puntpaprika soep met gerookte kikkererwten, en een lekkere pretzel. De tweede gang wordt flink uitgepakt met onder andere toast, een bagel, een frozen yoghurt bar, omelet en nog veel meer lekkers. Als afsluiter zijn er onder andere brownies, snickers en ijslollies. Kortom; voor iedere smaak zit er wel iets tussen!

Voor de Little STAN’s

Voor de jongsten onder ons serveert STAN dezelfde brunch als voor de ouders. De Little STAN’s mogen wel zelf hun dessert maken, hoe leuk is dat! Kinderen tussen de 5 en 12 jaar eten mee voor 12 euro. Kinderen onder de vijf jaar mogen gratis smullen. Je moet wel eventjes reserveren, dat kan hier. Brunchen kan tot 14.00 uur en alleen met een reservering dus wees er op tijd bij!

Lees ook:

jospergrill Stan&co arnhem

Hier in Arnhem eet je de lekkerste biefstuk van de Jospergrill

Een totaal nieuwe manier van vlees bereiden voor een smokey, intense smaak: de Josper. Een vorm van ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door STAN&CO. Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Nu open10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.