Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ken jij Balaboosta al? 5x wat ons opviel toen wij er gingen eten

Aangeboden door Balaboosta 10 januari 2019

Restaurant Balaboosta is eigenlijk al niet meer echt ‘nieuw’ te noemen. Sinds maart van 2018 vind je het knusse Balaboosta aan de Van der Helllaan, een zijstraat van de Raapopseweg. Ben jij er nog steeds niet geweest? Wij kunnen het aanraden! En wel om deze redenen:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

De locatie

balaboosta restaurant arnhem
fotocredit: Balaboosta

Het eerste wat opvalt bij een bezoek aan Balaboosta? De locatie. Nee, dit restaurant vind je niet in de autovrije binnenstad, maar aan de rand van de wijk Angerenstein. Je bent er zo op de fiets of met de auto, en je verlaat tegelijkertijd even het drukke centrum. Stiekem best wel fijn!

Heerlijk ontspannen

restaurant balaboosta arnhem
fotocredit: indebuurt Arnhem

We nemen plaats in grote, leren stoelen die ons meteen een compleet ontspannen gevoel geven. Want wauw, wat zitten die stoelen fijn! Sommige andere stoelen zijn van riet en voorzien van kussentjes. De tafels zijn ook groot, maar niet zo groot dat je jouw tafelgezelschap niet kunt verstaan. Je merkt bij Balaboosta dat er is nagedacht over hoe de gast een zo comfortabel mogelijke avond heeft.

Huiskamer

restaurant balaboosta arnhem

Dankzij de open bar en keuken heeft het restaurant een dynamische sfeer die echt doet denken aan een huiskamer. Het is leuk om de kok en het personeel aan de slag te zien en het maakt bovendien dat het voelt alsof je gewoon bij iemand op bezoek bent die toevallig fantastisch kan koken. Door de open keuken herken je wellicht de kokkin en eigenaresse Mirjam Westerveld, vroeger eigenaresse van eetcafé Majesteit in Velp.

Wisselend menu

restaurant balaboosta arnhem
fotocredit: indebuurt Arnhem

Voor we bij Balaboosta gaan eten, bekijken we natuurlijk de menukaart op Facebook. Maar de gerechten die op ons menu in het restaurant staan zijn weer heel anders! Wat blijkt? Bij Balaboosta staan elke zes weken nieuwe gerechten op de menukaart. Als je dus nog een keer terugkomt, kun je weer heel andere smaken proberen. Bovendien zijn veel gerechten aangepast op het seizoen, waardoor wij bijvoorbeeld konden genieten van een heerlijk Veluws wild zwijn. (Side note: alle gerechten waren ver-ruk-ke-lijk.)

Huisgemaakt

restaurant balaboosta arnhem
Zelfs het likeurtje bij de koffie is huisgemaakt. Fotocredit: indebuurt Arnhem

Waar veel restauranthouders werken met vooraf klaargemaakte sauzen en andere producten, komt bij Balaboosta alles uit eigen keuken. De sauzen zoals de mayonaise, maar ook bijvoorbeeld de paté zijn huisgemaakt. En dat verschil proef je, want daardoor is alles op je bord vers en uniek.

Kom jij ook een keer aanschuiven bij Balaboosta? Wat indebuurt Arnhem betreft een echte aanrader!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Balaboosta. Meer over Balaboosta ontdekken?

Balaboosta restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 23:00

Van der Helllaan 24, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.