Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op Arnhem Centraal

Door Carin van der Meij 9 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een seafoodbar, Dunkin’ Donuts of Rituals. Dat heeft ons treinstation in Arnhem niet en daar zijn wij een beetje jaloers op. Deze zeven winkels zouden wij ook graag op Arnhem Centraal hebben. 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Yo! Hot Food

yo!
Bron: indebuurt Rotterdam

Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op Arnhem Centraal komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar! Gewoon verderop in de stad mag ook.

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron: indebuurt Utrecht

Wil je uit eten in Arnhem? Dan doe je dat niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de stationshal zijn veel mooi ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Rituals

rituals
Bron: indebuurt

Op onder andere Leiden Centraal en station Groningen is een vestiging van Rituals. De vraag der vragen: waarom niet op ons treinstation? Wij zien het ook wel zitten om tijdens het wachten te neuzen in deze cosmeticashop.

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron: indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op Arnhem Centraal? Wie start een petitie?

Sissy-Boy

sissy-boy
Bron: indebuurt

Sissy-Boy is nog zo’n winkel die je op veel treinstations in Nederland hebt, maar helaas niet in onze stad. Met deze kledingwinkel op Arnhem Centraal wordt het bijna leuk om vertraging te hebben.

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Stadsnaam zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie naar [email protected] en wie weet brengen we de NS zo op een idee.

Lees ook

9 x deze winkels in Arnhem missen wij!

Er is een hoop verdwenen in Arnhem wat wij liever niet hadden zien gaan. Het centrum is enorm verand...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.