20 jaar Humphrey’s Arnhem: dineren in Parijse sferen

Aangeboden door Humphrey’s 9 mei 2018

Om de ultieme Moulin Rouge sfeer te beleven, hoef je niet ver te reizen. Zodra je restaurant Humphrey’s aan de Mariënburgstraat in Arnhem binnenstapt, waan je je even in het Parijs van vroeger. Luxe pluche stoelen, romantisch kaarslicht, kroonluchters met rode kapjes en veel gouden en rode elementen. Tel daar een heerlijk drie-gangen keuzemenu bij op en de avond kan niet meer stuk. “Het is echt een beleving om te dineren in de En Rouge setting van onze locatie in Arnhem,” zegt Office Manager Esther Boon enthousiast.

Humphrey’s

Humphrey’s bestaat inmiddels 28 jaar en is het eerste restaurant in Nederland dat begonnen is met een drie-gangen keuzemenu aan te bieden tegen een vaste prijs. De vestiging in Arnhem bestaat 20 jaar. “De kracht van Humphrey’s is een combinatie van kwalitatief goede seizoensgebonden producten tegen een aantrekkelijke prijs. We zijn ook echt bezig met maatschappelijk verantwoorde thema’s. Zo zijn al onze kipgerechten plofkipvrij en naast de vegetarische gerechten hebben we ook veganistische gerechten op de kaart staan. Daarnaast werken we steeds meer met biologische producten en dit zal alleen maar verder uitgebreid worden. Ook proberen we zoveel mogelijk met de lokale leverancier samen te werken,” legt Esther uit.

humphreys arnhem

Private dining

De En Rouge setting van het restaurant leent zich tevens voor een diner in select gezelschap, iets waar steeds meer mensen behoefte aan hebben. “We hebben dan ook de mogelijkheid voor private dining, waarbij mensen bij ons met een groep in een afgeschermde ruimte kunnen dineren.” Diezelfde Parijse sfeer  van het restaurant is overigens doorgetrokken naar het terras, waar je op een warme zomeravond heerlijk kunt dineren.

Humphrey’s is jarig!

Geloof het of niet, maar Humphrey’s Arnhem bestaat al 20 jaar. Dat betekent dat het restaurant al 20 jaar heerlijke, bourgondische gerechten serveert aan de Arnhemmers met de lekkerste cocktails en wijnen. Om dit te vieren kun je vanaf vandaag gebruik maken van een speciale jubileumactie. Tot en met 3 juli 2018 kun je bij het restaurant terecht voor een 3 gangen keuze menu voor slechts € 20,-! De actievoucher voor deze actie is bij het restaurant zelf verkrijgbaar.

humphreys arnhem

Humphrey’s restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Mariënburgstraat 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.