Hoera, zon! Dit terras in Arnhem moet je echt een keer bezoeken

Aangeboden door Popocatepetl 19 maart 2019
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

De zon begint weer te schijnen. Eindelijk! We kunnen weer het terras op. Is het te lang geleden voor jou? Ook even vergeten waar je nou het lekkerst in de zon zit? Nou, onze aanrader van de week: het zonnige terras van Popocatepetl. Dit is waarom je daar écht een keer moet aanschuiven binnenkort.

Er is al-tijd zon

popocatepetl terras in arnhem

En dan overdrijven we niet; als er zon is, dan is ‘ie bij Popo. Zowel rondom de fontein als tegen de gevel aan kun je vrijwel altijd wel een plekje in de zon vinden. Ideaal als je alvast een kleurtje wil krijgen op je gezicht voor de zomer écht van start gaat.

Ze hebben fantastische cocktails

cocktail popocatepetl arnhem terras

Een cocktail is zo’n typisch drankje voor in de zon. Snappen ze bij Popo heel goed, daarom kun je daar volop genieten van de heerlijkste cocktails. Zoet en zuur, met drank of alcoholvrij. Voor ieder wat wils!

Je koelt af bij de fontein

Op die écht warme dagen, dat het eigenlijk net iets te plakkerig wordt om in de zon te zitten, heeft Popocatepetl één groot voordeel: de AKU-fontein. Het terras is namelijk om de fontein heen gebouwd, waardoor het een stuk koeler blijft op het terras. En als je het echt even niet meer trekt in de warmte, dan dompel je toch je voeten stiekem in de fontein?

Het is een écht papa- en mamaterras

Waarom? Nou, onder andere dankzij die fontein. Kids hebben vrij spel, gaan zich niet snel vervelen en toch zijn ze altijd in zicht. Ondertussen kruip jij onder een parasol met een lekker fruitige cocktail of een hapje. Ideaal!

Je waant je even in Mexico

popocatepetl terras in arnhem

Niet alleen dankzij de drankjes en hapjes waan jij je even in het warme en sfeervolle Mexico, maar ook dankzij de heerlijke ambiance van het terras zelf. Medewerkers hebben altijd wel zonnebrand voor je, waterpistolen en opblaaskrokodillen zijn er voor het echte vakantiegevoel, en uiteraard staat het personeel altijd voor je klaar.

Ze hebben partybuckets

popocatepetl terras in arnhem

Nee, geen bucket met kip (hoewel de kip bij Popo ook heerlijk is). Met een bucket bedoelen wij een emmer vol Corona of Desperados. Typisch Mexicaanse drankjes waarvan jij bij Popo een hele emmer kunt bestellen. Bestel je een bucket met vier van die heerlijke biertjes? Dan is je vijfde Corona of Desperados gratis!

Je gaat naadloos van borrel naar diner

popocatepetl terras in arnhem

Ken je dat, die uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrels die je hebt met mooi weer? Een biertje of wijntje verandert in een borrelhap. Daarna krijg je pas echt trek en wil het gezelschap toch wel echt iets eten. Het fijne van Popo? Je kunt lekker blijven zitten voor je diner! Bestel een van de heerlijke hoofdgerechten gewoon vanaf je luie terrasstoel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl. Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Nu open15:00 - 02:00

Gele Rijders Plein 39, Arnhem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.