Hier kun je in december onbeperkt Mexicaans eten

Aangeboden door Popocatepetl 12 december 2018

Allerlei heerlijke Mexicaanse gerechtjes proberen; wie wil dat nu niet? Speciaal voor de feestdagen kun je bij Popocatepetl terecht voor een uitgebreide proeverij voor een vaste prijs: ze noemen het de all-you-Mexi-can-eat. Vier de kerst dit jaar anders en kom onbeperkt Mexicaans eten. 

Kerst en oudjaarsdag

De all-you-Mexi-can-eat is speciaal in het leven geroepen voor de beide kerstdagen en oudjaarsdag. Zo vier je december nét even anders dan anders. Je kunt onbeperkt gerechtjes van de speciale menukaart proberen, zodat je van alles een beetje kunt proeven.

Wat voor gerechtjes dan?

Er staat te veel lekkers op de kaart om op te noemen, maar denk aan kleine bites zoals nachos en quesedillas, maar ook sticky chicken wings en Mexican tataki. Ook de bijgerechten mogen besteld worden, zoals een gegrilde maiskolf, guacamole en frites. Sluit je etentje af met de traditionele Mexciaanse churros, een avocado cheesecake of een ander heerlijk dessert.

Prijzen

Wil jij ook onbeperkt Mexicaans komen smullen bij Popo? Per persoon betaal je € 37,50. Voor kinderen t/m twaalf jaar betaal je slechts € 17,50. Reserveren hiervoor is handig, en de eerste plekjes zijn al vergeven dus wees er snel bij! Reserveren doe je hier. Tip van ons: bestel een lekkere cocktail (met of zonder alcohol) bij je maaltijd en je waant je echt even in het zonnige Mexico!

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 00:00

Gele Rijders Plein 39, Arnhem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

adv.