Hier in Arnhem scoor je heerlijke Italiaanse broodjes to go

Aangeboden door Woarst delicatessen 15 februari 2019

Ken je dat; je bent in alle haast het huis uit gerend om naar werk te gaan, maar vergeet helemaal om je lunch klaar te maken. Dan maar iets halen in de stad, toch? Onze tip: ga eens een broodje eten bij Woarst! Weer eens iets anders dan dat standaard witte bolletje met kaas. 

Het voorjaar komt er weer aan! Matthias Peuser van delicatessenwinkel Woarst heeft op zijn reis naar Rome veel inspiratie opgedaan voor het nieuwe seizoen en wil dit graag met zijn gasten delen. Daarom nu nieuw op de kaart: een broodje porchetta.

woarst delicatessen broodje afhalen

Porchetta

Porchetta is een soort rollade, maar dan gemaakt van buikspek van het varken. Porchetta komt eigenlijk uit Umbria maar in Rome maken ze het natuurlijk net iets anders, dus dat doen ze bij Woarst ook. De porchetta is huisgemaakt bij Woarst. Je kunt dit heerlijke broodje bij Woarst eten maar je kunt het natuurlijk ook afhalen. Een panino porchetta is namelijk eigenlijk een Italiaanse vorm van street food.

Eet je liever geen varkensvlees? Dan kun je alsnog bij Woarst terecht! Bijvoorbeeld voor een heerlijke pastrami panino.

Espresso

Als je dan toch bij Woarst delicatessen bent, neem dan direct ook een lekker sterke manetti espresso aan de bar. Echt een aanrader!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woarst delicatessen. Meer over Woarst delicatessen ontdekken?

Woarst delicatessen speciaalzaken

Vandaag gesloten

Bentinckstraat 55, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.