Bij Bomboca in Arnhem eet je de lekkerste Portugese tapas

Aangeboden door Bomboca 5 december 2018

Wie denkt aan tapas, denkt vast en zeker aan Spanje. Maar daar komt nu verandering in. Want wist je dat ook de Portugezen de heerlijkste tapas maken? Zij noemen het petiscos, en ze zijn heer-lijk! Je hoeft niet naar Portugal voor die petiscos, want bij Bomboca in Arnhem eet je de lekkerste Portugese tapas ieder weekend. 

Bomboca is een koffiebar aan de rand van het Arnhemse centrum. Je kunt er terecht voor heerlijke koffie maar nog zo veel meer. Een ontbijtje bijvoorbeeld, of een lekkere lunch of borrel. Bomboca onderscheidt zich van andere horeca door het klassiek Portugese karakter. Alle producten zijn Portugees en je eet er traditioneel Portugese gebakjes. En natuurlijk: de petiscos!

Portugese tapas op het menu

Iedere vrijdag en zaterdag eet je bij Bomboca verse petiscos. Ze worden geserveerd vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur. Op het menu staan kleine hapjes zoals Azeitonas (olijven) en pão (brood met gezouten- en knoflookboter), maar ook meer uitgebreide gerechtjes zoals octopus salade, gefrituurde inktvis, charcuterie en gebakken oesterzwammen zijn te bestellen. In totaal kies je uit maar liefst 17 petiscos.

Bomboca Arnhem

Toetje

Er staat meer op het menu bij Bomboca behalve de petiscos. Wat wij echt kunnen aanraden als afsluiter van je maaltijd: pastel de nata. Een heerlijk Portugees custard gebakje waar wij van indebuurt compleet verliefd op zijn geworden! Natuurlijk Kun je jouw maaltijd ook afsluiten met een Portugees kopje koffie of een borrel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bomboca. Meer over Bomboca ontdekken?

Bomboca koffiebars

Nu open08:00 - 18:00

Eusebiusbuitensingel 10, Arnhem

Bekijk meer:koffiebars

adv.