Het BBQ seizoen is begonnen! Hier kun je grillen en chillen in de zon

Aangeboden door Landgoed Welderen 26 mei 2018

Heb je wel zin in een lekker zomerse barbecue compleet met hapjes en muziekjes, maar vind je het helemaal niks om zelf af te wassen? Dan hebben we een tof alternatief voor je. Landgoed Welderen geeft jou de kans op te grillen en te chillen voor een fijn prijsje. Wat er allemaal op het menu staat? Dat lees je hier.

Grill & Chill

Het zal wel door het weer komen, maar dit is echt die tijd van het jaar dat je lekker wilt eten en onderuit zakken met gezelligheid om je heen. De dagen duren langer, je kunt tot laat buiten zitten en eten smaakt nèt iets beter. De Grill & Chill avonden bij Landgoed Welderen zijn de ideale plek om dat te doen. Er wordt 2 uur lang voor je gegrild en voor €24,50 mag je daar onbeperkt van genieten! Het maakt niet uit of je een echte carnivoor bent, meer van een visje houdt of liever gegrilde groenten eet. Vlees, vis en vegetarisch komt van de grill bij Landgoed Welderen.

landgoed welderen grill & chill
fotocredit: Landgoed Welderen

Live muziek

Vanaf 18.00 uur kun je aanschuiven voor lekkere grillgerechten, maar vanaf 20.00 uur barst het zomerse feest pas echt los. Op elke Grill & Chill avond word je namelijk verrast met live muziek om lekker mee uit te buiken. Op de grillavond van 23 juni kun je bijvoorbeeld genieten van Jan Coenders, die een mix speelt van 60s en 70s klassiekers en moderne pop. Maar ook het duo Smulders&Grey komt langs om je te trakteren op virtuoos gitaarspel en prikkelende zang.

landgoed welderen grill & chill
fotocredit: Landgoed Welderen

Wil je niet grillen maar alleen chillen? Mag ook hoor, dan kun je tussen 20.00 en 22.00 uur naar Welderen komen om de live muziek mee te pakken (en misschien zelfs een dansje te wagen). De Grill & Chill avonden vinden elke tweede en vierde zaterdag van de maand plaats tot en met oktober. Wil je reserveren of meer weten? Kijk dan hier.

Handig om te weten: kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts hun leeftijd in euro’s!

Landgoed Welderen restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 22:00

Grote Molenstraat 173, Elst

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.