Heerlijk! Hier kun je verse truffels eten in Arnhem

Aangeboden door Gavius 6 december 2018

Geschaafd over vlees, verse pasta of door een salade: hoe je truffels ook serveert, ze zijn ver-ruk-ke-lijk! Bovendien zijn ze een unieke delicatesse, en kun je dus bij maar weinig restaurants truffels eten in Arnhem. De truffel is beperkt beschikbaar, maar wij hebben een plek gevonden waar je ze nu kunt eten: bij Italiaans restaurant Gavius. 

Vanaf vandaag exclusief beschikbaar bij restaurant Gavius: het truffelmenu. Bij Gavius kun je nu de lekkerste truffels eten in Arnhem, zowel witte als zwarte. Wees er wel snel bij want truffels zijn beperkt houdbaar en het truffelmenu is alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt. Wat er op het menu staat? Onder andere carpaccio van zalm met zwarte truffel, tagliatelle met ragout en truffel en scalopine di maiale met witte truffel.

Verse truffels

truffels in Arnhem gavius restaurant
fotocredit: Gavius

Verste truffels kun je niet zomaar het hele jaar door krijgen, en er zijn ook maar een paar restaurants die ze aanbieden. Deze bijzondere vrucht moet namelijk na het oogsten snel geconsumeerd worden. Het bijzondere van de truffel is dat hij zo geconcentreerd is omdat hij onder de grond groeit. Hoe sneller je de truffel op je bord hebt, hoe beter de smaak tot zijn recht komt. Verse truffels hebben meestal een houdbaarheid van maximaal tien dagen. Dit natuurlijk onder de voorwaarde dat de truffels op de goede manier bewaard en bereid worden. Iets waar ze gelukkig bij restaurant Gavius veel verstand van hebben.

Delicatesse

De truffel is een zeer unieke delicatesse, en daardoor ook erg zeldzaam. Het is een product van de natuur dat alleen onder bijzonder omstandigheden tot stand komt. Denk daarbij aan precies het goede klimaat en een kalkhoudende bodem, die de truffel nodig heeft om te groeien.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gavius. Meer over Gavius ontdekken?

Gavius restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Prins Hendrikstraat 11, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.