Wat te doen met je hangover? 5x het beste katerontbijt

Door Brechtje van Dam 28 april 2018

Gisteren een wijntje te veel en een glaasje water te weinig? Niet getreurd, hebben wij ook wel eens. Daarom hier onze 5 tips voor een goed katerontbijt waar je weer energie van krijgt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een smoothie

Smoothie Ostrich GIF - Find & Share on GIPHY

Smoothies helpen super tegen een kater. Je kunt dan wel het beste een smoothie maken met niet alleen fruit maar ook groente. Heb je niks in huis? De meeste supermarkten zijn vandaag gewoon open dus niet getreurd. Onze favoriet: avocado, mango, boerenkool en water. Als je het niet trekt om zelf de keuken in te gaan kun je ook even de stad in lopen voor een smoothie.

Iogurtie’s ijssalons

Nu gesloten13:00 - 18:00

Bakkerstraat 31, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Eet veel eiwitten

Bright Day GIF - Find & Share on GIPHY

Eiwitten helpen je er weer bovenop te komen. Het klinkt misschien niet heel smakelijk op dit moment maar een volle English breakfast met eieren, ham en tomaat is zo gek nog niet. Bak wat eitjes voor jezelf of loop even naar Dudok voor een lekker katerontbijtje op het terras, als je het al aan kunt om in de zon te zitten.

Dudok restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Koningstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Maak een tosti

Hangover GIF - Find & Share on GIPHY

Klinkt simpel, maar een tosti is een lekker katerontbijtje en je hebt altijd wel iets in huis om erop te gooien. Je hoeft een tosti niet altijd te maken met kaas, je kunt er ook eens hüttenkäse op doen. Of misschien ben je wel in de stemming voor tonijn, en maak je een tuna melt tosti. Of je gooit gewoon alles erop wat nog in je koelkast ligt en hoopt dat de pijn weg snel over gaat.

Thuisbezorgd is je vriend

Hangover GIF - Find & Share on GIPHY

Genoeg plekken waar je een katerontbijt (of brunch of lunch) kun bestellen. Kijk eens op Thuisbezorgd of Deliveroo als je liever niet de deur uit gaat om jezelf te voorzien van een versnapering. Let wel op: junkfood lijkt misschien een goed idee maar snacks zijn niet je vriend op dit soort katerdagen!

Een glas water en een blokje om

Working Out GIF - Find & Share on GIPHY

Wanneer het belangrijk is dat je zo snel mogelijk weer redelijk fit bent kun je eigenlijk het beste niet meteen ontbijten. Waarschijnlijk zit je toch nog vol van de kebab van de afgelopen nacht. Sta op, drink een groot glas water met citroen en ga hardlopen. Of even naar de sportschool. Door even goed te bewegen knap je echt op. Vergeet niet daarna alsnog te ontbijten want dan heeft je lichaam het hard nodig.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.