FoodBarBQ in Arnhem gaat bijna open (en wij hebben foto’s!)

Aangeboden door FoodBarBQ 3 december 2018

Voor de echte meatlovers: authentiek bbq-restaurant FoodBarBQ gaat nu écht bijna open. Nog een paar nachtjes slapen en dan kan ook jij komen genieten van de heerlijkste low and slow bbq-gerechten. Wij mochten vast een kijkje nemen naar de zaak én de menukaart. Kijk je mee? 

Wat maakt het dan authentiek, die gerechten bij FoodBarBQ? De restauranthouder en koks hebben inspiratie opgedaan in het noorden en oosten van de Verenigde Staten, de kweekplaats van BBQ. Het vlees is low and slow bereid oftewel lang gegaard op lage temperatuur. Dit zorgt voor een unieke smaak.

Menu

Je kunt bij FoodBarBQ zowel lunchen als dineren. Voor de lunch kies je onder andere uit BBQ-sandwiches zoals een pork belly sandwich of een philly cheesesteak. Tijdens de lunch geniet je van koffie volgens Amerikaans recept, uiteraard met free refill zoals je zo vaak in de VS meemaakt.

fotocredit: FoodBarBQ
fotocredit: FoodBarBQ
fotocredit: FoodBarBQ
fotocredit: FoodBarBQ
fotocredit: FoodBarBQ
fotocredit: FoodBarBQ

Diner bij FoodBarBQ

Er staan genoeg bar snacks op de kaart op je avond mee te beginnen, maar uiteindelijk ga je natuurlijk over op het grote werk: het hoofdgerecht. Kies onder andere uit een brisket, short ribs en smoked salmon, allemaal bereid op de bijzondere gravity smoker. Voor de grote eters (of grote gezelschappen) zijn er speciale Big BBQ Platters te bestellen. Kortom, te veel om op te noemen. Bekijk het menu zelf hier.

Vanaf 6 december kun je aanschuiven voor al die heerlijke gerechten. Geen paniek: ook die tante die niet zo van vlees houdt en die vriend die vegetarisch eet kunnen mee. Er staan ook gerechten met vis of groenten op de kaart.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FoodBarBQ. Meer over FoodBarBQ ontdekken?

FoodBarBQ restaurants en horeca

Mariënburgstraat 2, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.