Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat ons opviel tijdens een ontbijtje bij Doppio in Arnhem

Aangeboden door Doppio Espresso 20 juni 2019

Wat misschien wel het leukste van ons werk is, als indebuurt redacteuren? Als we mazzel hebben mogen we aanschuiven bij de beste Arnhemse horeca! Zo zijn we uitgenodigd voor een uitgebreid ontbijt bij Doppio Espresso, wat we niet snel zullen vergeten. Dit viel ons op tijdens ons ontbijt bij Doppio in Arnhem. 

indebuurt gaat ontbijten

Het is nog vroeg als we Doppio binnen wandelen voor ons redactie-ontbijtje, maar leeg is het niet. Doppio is 7 dagen in de week vanaf 08.00 uur geopend en wat meteen opvalt is de levendigheid in de zaak. Geen doodstil saai ontbijtje hier, deze Arnhemmers zijn al goed wakker! Dat kan ook bijna niet anders met die koffie. 😉

ontbijt arnhem doppio

Je ochtendkrantje ligt klaar

Uiteraard beginnen ook wij onze dag met een goede kop koffie. Het duurt niet lang of onze warme cappuccino’s staan op tafel. Onder het genot van een bakkie troost en een krantje wachten we op de rest van het ontbijt. Leuk om te weten: bij Doppio liggen dagelijks maar liefst 7 ochtendkranten klaar om gelezen te worden. Geen zin om je dag te beginnen met keihard nieuws? Er liggen gelukkig ook tijdschriften voor wat luchtiger leesvoer.

ontbijt arnhem doppio
fotocredit: indebuurt Arnhem

Terwijl we wachten, komt de geur van vers baksel ons tegemoet. Taarten en gebak worden allemaal huisgemaakt bij Doppio en ook het heerlijk verse brood van huisbakker Menno ruikt ver-ruk-ke-lijk.

Iets te kiezen voor elke eter

Wat opvalt als we de ontbijtkaart onder onze neus krijgen is de ruime keuze. De uitgebreide ontbijtplank voor de grote eters (of gulle delers) houdt je de rest van de dag voorzien. Meer zin in een licht ontbijt? Kies dan voor vers fruit met een beetje yoghurt of skyr en honing. Zelfs aan de vegan (en zoetekauw) wordt gedacht met een lekker vol bananenbrood.

ontbijt arnhem doppio
fotocredit: indebuurt Arnhem

Ontbijtplank

Op de ontbijtplank ligt ook iets voor iedereen: het verse brood van bakker Menno waar je écht voor terugkomt bij Doppio, een beetje avocado met tomaat, brie en walnoten, kaas, zalm en natuurlijk croissantjes. De ontbijtplank is te bestellen vanaf 2 personen en mag natuurlijk ook als brunch of lunch.

Beetje teveel van het goede? Alleen een lekker vers croissantje bestellen kan natuurlijk ook. Of een smoothie. Of neem anders een focaccia. Oh, en al die gerechten zijn natuurlijk ook als lunch te bestellen. Volg je het nog?

ontbijt arnhem doppio
fotocredit: indebuurt Arnhem

Ontbijt bij Doppio

Kortom, wat ons opviel tijdens een ontbijt bij Doppio: veel keuze, ook vegetarisch en vegan! Een topsfeer, zelfs in de vroege ochtend. Volop leesplezier en natuurlijk goede, sterke koffie. Een aanrader!

ontbijt arnhem doppio


Meer over Doppio Espresso ontdekken?

Doppio Espresso ontbijtrestaurants

Gesloten08:00 - 18:00

Koningstraat 16B, Arnhem

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Lees ook:

bakker menno ontbijt in arnhem brood

Hier in Arnhem eet je écht (h)eerlijk brood van bakker Menno

Doppio Espresso staat bekend om zijn echte, heerlijke brood. Dit was ons al opgevallen bij het laats...

7x waarom een ontbijt in Arnhem het leukst is bij Doppio

adv.