Ontdekken: een verborgen borrelplek in het centrum van Arnhem

Aangeboden door Bomboca 7 juni 2018

WAT?! Een borrelplek in Arnhem waar jij nog nooit van hebt gehoord? Hoe kan dat nou? Nou, dat gaan we je eens even vertellen. Als je eenmaal weet over welk café we het hebben, dan ken je het vast. Het is je alleen misschien even ontgaan dat dit ook een échte Arnhemse borrelhotspot is. Weet jij al waar wij het over hebben? Juist, Bomboca. Lees waarom wij zo graag bij Bomboca borrelen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer dan koffie

Bomboca Arnhem

Ja, ze serveren bij Bomboca heerlijke koffie. Maar waar wij met borreltijd echt blij van worden is een glaasje wijn. Hebben ze dus ook! Op de kaart staan niet alleen een boel unieke wijnen maar ook likeuren, allemaal uit Portugal. Een andere favoriet op de kaart is de sagres cerveja, een Portugees biertje.

‘Portugese tapas’

Bomboca Arnhem

Het zijn eigenlijk geen tapas, in Portugal noemen ze deze hapjes petiscos; de kleine versie van een gerecht. Bij Bomboca kun je kiezen uit allerlei pestiscos. Het toffe hiervan is dat je meer gerechten en smaken kunt proberen dan wanneer je een groter gerecht bestelt. Een van de petiscos die wij hebben geprobeerd zijn de kabeljauw kroketjes. Zoooo lekker! Met genoeg petiscos op tafel kun je bovendien makkelijk een avondmaaltijd samenstellen.

Alles huisgemaakt

Bomboca Arnhem

Iets wat ons meteen opviel toen we de kabeljauw kroketjes probeerden: wauw wat is dit vers! Alle gerechten op de kaart van Bomboca zijn vers en huisgemaakt. Dat proef je dus echt, vooral in de traditionele Portugese gebakjes (die wij nu elke dag willen eten, zo lekker zijn ze.)

Broodjes, soepen en meer

Bomboca Arnhem

Heb je geen zin in die kleine hapjes maar wil je gewoon even een goede bodem leggen voor je vrijdagavond? Alle broodjes, soepen en salades op de kaart zijn ook in de avond te bestellen. Tip: die tosti ziet er niet alleen heel lekker uit maar is ook een goed begin van een avondje drinken.

Lekker lang borrelen

Bomboca Arnhem

Ja, Bomboca is al heel vroeg open voor je ochtendkoffie. Maar nee, Bomboca gaat niet vroeg dicht! Je kunt na je werk nog prima aanschuiven voor een drankje of hapje, want Bomboca is elke dag tot 20.00 uur open.

Bomboca koffiebars

Nu gesloten08:00 - 20:00

Eusebiusbuitensingel 10, Arnhem

Bekijk meer:koffiebars

Bomboca: koffie en meer met een Portugees tintje

We schreven al eens eerder over de opening van het nieuwe Portugese koffietentje in het Spijkerkwart...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.