5x waarom je een keer een poké bowl moet proberen bij Poké House

Aangeboden door Poké House 4 mei 2018

Yes! Arnhem heeft haar eerste echte Hawaaiiaanse restaurant: Poké House. Heb jij je daar niet echt een voorstelling bij? Hadden wij eerst ook niet. Tot we een kijkje (en hapje) gingen nemen bij dit nieuwe restaurant, waar jij je eigen poké bowl kunt samenstellen. 5x wat ons opviel toen we gingen eten bij Poké House.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sushi, maar dan anders

Poké House arnhem

Poké House serveert voornamelijk poké bowls, die je zelf kunt samenstellen uit verschillende ingrediënten. Maar wat is een poké bowl dan? Het lijkt op sushi, maar dan geserveerd in een bak in de vorm van een salade. Het gerecht bestaat uit sushirijst en verschillende toppings die je misschien wel herkent als je van sushi houdt. Denk bijvoorbeeld aan rauwe vis maar ook zeewier, avocado en edamame boontjes.

Ben je niet zo van de rauwe vis en sushi? Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld gegrilde kip of tofu met tomaten, mais en wortel. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Lekker (gezond)

Poké House arnhem

Als je net zoals wij bent, zoek je regelmatig naar een plek om snel en toch gezond te eten. Want druk druk druk. Wat blijkt nou? Die poké bowl zijn best goed voor je! Vis? Goed! Groente? Goed! Fruit? Ook goed! En toch voelt het een beetje als snoepen, zo’n poké bowl. Als je haast hebt kun je die bowl trouwens ook gewoon afhalen en meenemen naar je werk (of je bed).

Echt Hawaaiiaans Poké House

Poké House arnhem

We wisten niet zo goed wat we ons voor moesten stellen bij een Hawaaiiaans restaurant, tot we de deur van Poké House open zwaaiden. Het is eigenlijk precies wat je verwacht bij Hawaï! Veel bamboe en houttinten, simpele maar lekkere stoeltjes, veel bloemen en lichte kleuren. Je kunt bij Poké House heerlijk zitten en even de drukte van de stad ontlopen voor een lunch of diner.

Thuisbezorgd

Poké House arnhem

Ja, het is een beetje lui dat we hier zo blij mee zijn maar toch: Poké House bezorgt aan huis! Heb je ook regelmatig geen zin om te koken, maar wil je niet elke dag pizza eten? Laat dan die poké bowl gewoon naar je huis komen. Via zowel Thuisbezorgd als Deliveroo kun je bij Poké House bestellen.

Meer dan poké bowls

Poké House arnhem

Staan ze nou echt de hele dag poké bowls te maken daar, vraag jij je misschien af? Nou, niet dus. Je kunt inderdaad je eigen bowl samenstellen maar er staat nog veel meer op de kaart. Enkele traditionele sushi side dishes bijvoorbeeld, zoals een zeewiersalade en gefrituurde garnaal. Maar ook sushi rolls, sashimi en om je bowl af te maken: heerlijke fruitsmoothies.

Poké House restaurants en horeca

Nu open12:00 - 20:30

Mariënburgstraat 8, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.