5x dingen die ons opvielen tijdens een etentje bij Suburban Chef

Aangeboden door Suburban Chef 27 januari 2018

Wij van Indebuurt hadden nog niet eerder gegeten bij restaurant Suburban Chef, een klein deli-café in de wijk Heijenoord. Maar we zijn aangenaam verrast! Sub is een charmante diner met gezonde maaltijden zónder dat je de hoofdprijs betaalt. En toch voelde het een beetje als snoepen. 😉 Dit viel ons op tijdens het etentje bij Suburban Chef. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Suburban Chef is geschikt voor vegans/vegetariërs

suburban chef arnhem vegan vegetarier

Als je een gezelschap met diverse dieetvoorkeuren hebt, is het soms lastig om een restaurant te vinden: de een wil vlees, de ander veel groente en weer een eet liever helemaal vegan. Bij Suburban Chef kun je prima aan dezelfde tafel aanschuiven want zelfs met het wisselende menu staan er elke week vegan en vegetarische gerechten op de kaart. Deze week is dat bijvoorbeeld de courgetteburger en de vegan chili.

Je kunt eten afhalen bij Suburban Chef

suburban chef eten afhalen vegan vegetarisch

Hoewel wij ervoor kozen bij Sub een tafel te reserveren, kun je er ook maaltijden ophalen. Regelmatig kwamen er mensen binnen om een maaltijd mee naar huis te nemen. Super handig als je geen zin hebt om te koken maar ook niet gelijk een vette pizza wilt bestellen.

Ze hebben de meest goddelijke brownie

suburban chef arnhem brownie

We hebben bij Suburban Chef wat ons betreft de beste brownie van Arnhem gegeten. Een hot brownie met salted caramel. Zo eentje die je helemaal op eet als je eigenlijk al lang genoeg hebt gehad 😉 Er staan trouwens nog meer lekkere toetjes en taartjes op het menu!

Je kunt meekijken met de chef

suburban chef arnhem open keuken

Wij houden ervan: een open keuken zodat we een beetje mee kunnen spieken bij de koks. Wat ons betreft een leuke toevoeging. We hebben zelfs onze bestelling veranderd toen we een wel erg lekker gerecht voorbij zagen komen! De cajun chicken burger en dorade met venkelpuree zijn onze favorieten.

De wijn komt van Henri Bloem

suburban chef wijn henri bloem

Suburban Chef is buren met de wijnhandel Henri Bloem en ze hebben dan ook alleen deze wijnen op de kaart staan. Wat ons betreft echt een plus want Bloem heeft goede wijnen en ze sluiten perfect aan op de gerechten.

Suburban Chef restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Noordelijke Parallelweg 28, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.