Eetwinkel STROOM opent nieuwe locatie!

Door Carlijn van Alken 11 januari 2019

Jullie hebben er vast al eens over gelezen bij ons, Eetwinkel STROOM. Naast station Velperpoort, aan de Sonsbeeksingel, kun je hier terecht voor heerlijke maaltijden, drankjes, broodjes en wraps. Maar er is nieuws! STROOM opent een nieuwe zaak in Arnhem. 

Sinds deze week is er namelijk een tweede locatie geopend. Je kunt hier terecht voor lekkere koffie, gezonde lunches en energieke maaltijden. De vestiging is geopend in de voormalige Heilig Hart kerk, nu een gezondheidscentrum. Het adres van de vestiging is: Bakenbergseweg 72.

De Eetwinkel is absoluut niet alleen bedoeld voor de werknemers van het gezondheidscentrum. STROOM wilt zich ook richten op de buurtbewoners, zo kunnen zij gezond eten zonder zelf te koken. Verder is het ook mogelijk maaltijden te laten bezorgen, dat kan hier. Vul snel jouw postcode in om te kijken of ze ook bij jou thuis bezorgen!

Op dit moment is Eetwinkel STROOM aan de Bakenbergseweg geopend op weekdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur. Wil je in het weekend iets bestellen? Dit kan dan alleen op aanvraag.

 

 

adv.