Dit is wat restaurant ’t Zusje in Arnhem zo bijzonder maakt

Aangeboden door ’t Zusje Arnhem 1 februari 2019

Even vlug een hapje eten en weer gaan? Dan ben je bij ’t Zusje aan het verkeerde adres. Hier kom je om heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch te genieten. Alles draait om de beleving, de kwaliteit en de gasttevredenheid. Het idee achter ’t Zusje is om mensen weer écht contact met elkaar te laten hebben. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer, genieten van kleine gerechtjes en dat de hele avond. Dat is een avond bij ’t Zusje.

Wie eenmaal geproefd heeft van het concept, is verkocht. ’t Zusje kan daarom rekenen op een trouwe schare fans en een enorm grote groep terugkerende gasten.

carpaccio t zusje arnhem restaurant

Maar hoe werkt het dan bij ’t Zusje?

Bij ’t Zusje kom je voor de totale beleving. Als gast word je volledig in de watten gelegd en dat merk je vanaf het moment dat je binnenkomt. Oprechte en persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel en men zet graag die stap extra voor je. Er wordt veel aandacht besteed aan de gerechten, een gevarieerde kaart, maar ook aan de presentatie en de kwaliteit.

t zusje Arnhem restaurant

Bestellen is eenvoudig. Alle gerechtjes staan op de placemat voor je. Op de bestelstrookjes vul je vervolgens twee gerechtjes per persoon, per ronde in. Dat er bij ’t Zusje aan werkelijk ieder detail gedacht wordt, blijkt wel uit het feit dat er speciale bestelstrookjes zijn voor zwangere dames, vegetariërs en mensen met bijvoorbeeld een lactose- of glutenallergie. Zodra de strookjes zijn ingevuld en opgehaald en de eerste gerechtjes geserveerd worden, kan het avondvullend bourgondisch genieten beginnen. De voor- en hoofdgerechtjes kunnen tot 22.30u besteld worden, de nagerechten tot 23.00u. Uiteraard kun je daarna nog lekker na borrelen of een heerlijke kop koffie drinken.

t zusje Arnhem restaurant

Een nieuwe kaart?

Jazeker! De kaart verandert vier keer per jaar. Hierdoor kan men heel eenvoudig met de seizoenen mee bewegen. Dat betekent stoofpotjes, wild en stamppotjes in de winter, asperges in het voorjaar en zacht rood fruit in de zomer. Van de ongeveer zeventig gerechtjes op de kaart, worden er elk seizoen zo’n zestien gewisseld. Daarbij ligt de focus op de balans tussen vlees, vis en vegetarisch. Het is natuurlijk onmogelijk om alle gerechtjes te vervangen. Daarbij komt dat bepaalde gerechtjes zó populair zijn, dat deze simpelweg niet van de kaart mógen verdwijnen. De Zusje-favorieten van het eerste moment die je absoluut niet mag missen? Dat zijn zonder twijfel de Carpaccio volgens Zusje-recept, de Ossenhaaspuntjes Thai-stijl en de Bastogneparfait.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ’t Zusje Arnhem Meer over ’t Zusje Arnhem ontdekken?

’t Zusje Arnhem tapas restaurants

Nu gesloten17:30 - 22:30

Willemsplein 3, Arnhem

Bekijk meer:tapas restaurants

adv.