Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de perfecte locatie voor een feestje in Arnhem

Aangeboden door Aan de Beek 2 oktober 2019

Grote kans dat je hier al eens bent geweest: Grand Café Aan de Beek in park Sonsbeek. Je kunt hier onder meer terecht voor een ontbijtje met yoghurt en huisgemaakt granola of voor een uitgebreide borrelplank. Maar wist je dat Aan de Beek ook de perfecte locatie is om een feestje te vieren?

Je verjaardag, bruiloft, bedrijfsborrel, babyshower, jubileum: stuk voor stuk gelegenheden die een feestje verdienen. De ligging in Sonsbeek en het uitzicht op de Sint-Jansbeek maken Aan de Beek de perfecte locatie hiervoor. Zie jij jezelf al trouwen in de mooie serre met prachtig uitzicht?

Voetjes van de vloer

Een goed feestje is natuurlijk niet compleet zonder goed eten. De koks van Aan de Beek maken de allerlekkerste hapjes, maar ook een walking diner, shared dining of barbecue zijn mogelijk. Met speciale dieetwensen kan altijd rekening gehouden worden. En na het eten kunnen de voetjes van de vloer, op basis van ervaring kan Aan de Beek een DJ of band aanbevelen.

tekst gaat verder onder de afbeelding

Grand Café Aan de Beek
Foto: Grand Café Aan de Beek

Al je vrienden erbij

Wat is er mooier dan midden in het park je verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, babyshowers, high tea of huwelijk vieren? Nodig al je vrienden en familie maar uit, Grand Café Aan de Beek kan een feestavond verzorgen tot ongeveer 130 personen.

Parkeren voor de deur

Nog een voordeel is dat er genoeg te doen is voor kinderen, waardoor jij echt van het feestje kunt genieten. Parkeren kan gratis en voor de deur, ideaal! Het openbaar vervoer is ook een prima optie: het centrale station van Arnhem ligt namelijk op 5 minuten loopafstand. Klik hier als je meer wilt weten over de mogelijkheden bij Aan de Beek.

Lekker borrelen

Ook als je niets te vieren hebt ben je welkom bij Grand Café Aan de Beek. Voor een lekker wijntje uit het wijnassortiment bijvoorbeeld. Tijd om weer eens een wandeling in park Sonsbeek met een bezoekje aan Grand Café Aan de Beek in te plannen! Kun je meteen checken of jij je volgende feestje ook in het park gaat vieren.

Foto: Grand Café Aan de Beek
foto: Aan de Beek

Meer over Aan de Beek ontdekken?

Aan de Beek cafés

Gesloten10:30 - 17:00

Zijpendaalseweg 26, Arnhem

Bekijk meer:cafés

adv.