Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Arnhemse restaurant staat als eerste in de Bib Gourmand 2020!

Door Tian van der Snee 7 november 2019

Ken je de Bib Gourmand? Dit is het middenklasse-zusje van de Michelingids. In de Bib Gourmand 2020 staan 133 zaken die door Michelin bezocht en goedgekeurd zijn en waar je voor maximaal 39 euro een volledig menu scoort. En er staat ook een Arnhems restaurant tussen: The Green Rose!

Dat klinkt goed, toch? Eten op niveau, want: door Michelin goedgekeurd, maar waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Het draait namelijk bij de Bib Gourmand om de onweerstaanbare prijs-kwaliteit en plezier verhouding. En dat ook nog eens in het centrum van Arnhem. Het restaurant The Green Rose zit in de Koningsstraat.

Eerste van Arnhem

Alle medewerkers van de Green Rose waren enthousiast en verrukt toen ze hoorden dat ze de Bib Gourmand hebben gekregen. Pablo Heid, floormanager van The Green Rose, vertelt: “We zijn erg trots op ons restaurant, we zijn namelijk de eerste in Arnhem die dit flikt.” Afgelopen jaar is de Michelin een aantal keer langs geweest, en zo ontstond er lichte hoop. “Maar onze focus lag niet alleen op in de gids te komen, ons doel is: doen waar we zelf volledig achter staan en waar de gast tevreden van wordt en blijft”, voegt Pablo er aan toe.

Bib Gourmand 2020

Ieder jaar maakt Michelin de Bib Gourmand Benelux bekend. Hier staan voor het jaar 2020 133 Nederlandse zaken in, waaronder dus The Green Rose. In Nederland zijn er dit jaar 17 nieuwe restaurants in de gids bij gekomen. De lijst van alle nieuwkomers bekijk je hier.


Meer over The Green Rose ontdekken?

The Green Rose restaurants en horeca

Koningstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.