Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitpakken voor de feestdagen? Bij deze Arnhemse wijnbar scoor je 5 luxe ervaringen

Aangeboden door Marble 1 december 2020

Is dit het zoveelste bericht over een horecazaak die iets anders gaat doen? Ja en nee. Wat Marble Wijnbar in de zeven straatjes bedacht heeft, is echt iets nieuws. “Medewerkers kregen last van heimwee, dus we besloten onze koppen bij elkaar te steken om iets nieuws te bedenken”, zegt eigenaar Taco Jansen. Wat dat is? Lees snel verder.

Het was een creatieve brainstorm met het team, waar veel goede ideeën uitkwamen. Mandy de vrouw van Taco vertelt: “Het begon met take away. Daarna kwam het idee voor een klein winkeltje om de hoek kijken. Als we toch in het restaurant aanwezig zijn, dan zorgen we er ook voor dat er iets te beleven valt. Marble is nu een plek waar je cadeaus, een lekkere daghap of huisgemaakte limoncello scoort.” Zo is er weer iets meer te doen in de binnenstad. “We maken er een feestje van, niet echt natuurlijk. Het feit dat we op deze manier weer enkele mensen kunnen ontvangen, is voor ons al een feest. We hebben het gemist om even een praatje te kunnen maken met mensen uit de stad.”

Het team van Marble wijnbar heeft vijf luxe ervaringen bedacht. Hiermee haal jij een feestje in huis. Wil je weten wat dit precies is? Swipe even verder.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je eigen experience

Het team van Marble heeft verschillende luxe ervaringen voor thuis:

  • Heb jij een date waarbij je indruk wilt maken of een filmavond met de meiden deze week? Je maakt er iets speciaals van met de Netflix & Friends Experience van Marble. Verwacht mortadella, gegrilde groenten, zalm, kabeljauw, iberico fuet, alphenaar brie en nog veel meer lekkers! Het zal je de hele avond aan niets ontbreken.
  • Behoefte aan een avondje quality time met het hele gezin? Probeer dan de Family & Kids Experience. Deze ervaring zit vol met: mortadella, serranoham, iberico fuet, gerookte zalm, kabeljauwrilette, ratatouille, venkelsalade, pastasalade, alphenaar brie en sao jorge. Dit lekkers wordt aangevuld met gazpacho, olijvenmix, stokbrood, fruit en noten. Alles is klaar voor gebruik, dus je hoeft het alleen nog maar op een bord of plank te leggen. De kids kunnen alvast meegenieten terwijl de oven voorverwarmd voor de mini pizza’s en de lava cake.
  • Je kunt ook je eigen Marble Experience ervaren voor twee personen. Kies uit vlees, vis of vega en de wijn die jij het lekkerst vindt.

Al dit lekkers is af te halen van woensdag tot en met zondag, tussen 13.00 uur en 19.00 uur. Bestellen kan al 14 dagen van tevoren, last minute tot 12.00 uur op de dag zelf.

High Wine


Wil je jezelf en de ander écht in de watten leggen? Ga voor een high wine; verschillende gangen met een passend glas wijn bij ieder gerecht. Marble geeft twee opties:

  • De Higher Wine met vijf gerechten, namelijk: gebakken coquille, knolselderij bonbon, kabeljauw rilette, steak tartare en lemon tartelette. Bij elke gang komt een bijpassende wijn, per glas verpakt. Zodat jij in huis geniet van een uitgebreide proeverij;
  • of ga voor de Highest wine van zeven gangen: gebakken coquille, knolselderij bonbon, kabeljauw rilette, steak tartare, eendenlever, lemon tartelette en Sao Jorge kaas. Wederom met een glas wijn bij elke gang.

Weet je wat (misschien) nog wel het leukst is aan deze luxe ervaring? Er zitten instructies bij. Het personeel van Marble legt je haarfijn uit waarom de wijnen gekozen zijn bij deze gerechten. Dus het is niet alleen lekker, maar ook nog eens leerzaam!

Een lekker decembercadeau


Dwaal je door de stad voor een decembercadeau? Loop even naar binnen bij Marble. Er staan luxe wijnpakketten en de medewerkers helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte wijn voor degene die jouw cadeau ontvangt. De verassing wordt nog leuker met een vers verpakte charcuterie of verschillende kazen die bij de wijn passen.

Een dagspecial voor maar €9,95


Na je werkweek geen zin meer om te koken? Marble heeft elke vrijdag en zaterdag een dagspecial voor take away, hiervoor betaal je maar €9,95! Een lasagne en verse pizza met: buikspek, hoisin, kimchi, manchego en rucola hebben al op het menu gestaan.🍕 Wil je weten wat Marble’s chef deze week maakt? Check de website of socials.

Limoncello a la Marble!🍋

De redactie van indebuurt heeft voorgeproefd en wij kunnen alleen maar zeggen: Yum! Er zijn meerdere plekken in Arnhem waar je huisgemaakte limoncello scoort, maar een limoncello zoals deze, hebben wij nog niet geproefd. Het lijkt alsof het drankje drie lagen heeft. Als je een klein nipje neemt en slurpt dan proef je een duidelijke citroensmaak, vergelijkbaar met een frisse limonade. Even later merk je de alcohol op. Wanneer je vervolgens doorslikt volgt een warme tinteling in je keel. Een goed drankje voor de winter dus.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marble. Meer over Marble ontdekken?

Marble

Vandaag gesloten

Eiland 3, Arnhem

Lees ook:

Marble wijnbar

Mediterraans borrelen en eten in hartje Arnhem: indebuurt ging langs bij Marble Wijnbar

Ken jij Marble Wijnbar al? De nieuwe Mediterraanse hotspot in de Arnhemse binnenstad? indebuurt had ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.