Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De lente is begonnen! 6x hier haal je lekker ijs in Arnhem

Door Brechtje van Dam 24 maart 2018

Vandaag is de Dag van het Ambachtelijke IJs. Veel ijssalons openen vandaag of de komende weken hun deuren weer, bieden nieuwe smaken aan en bereiden zich voor op mooi weer. Met een beetje mazzel gaan we vandaag ook de zon zien, dus het is een goed moment voor het eerst ijsje van het jaar! Hier haal je lekker ijs in Arnhem.

Pagina 3/6
⟵ swipe swipe ⟶

Trio

ijssalon trio carlo de lorenzo ijs in arnhem

Waar anders dan bij ijssalon Trio? Dit is misschien wel de bekendste salon van Arnhem. De salon is in handen van de familie De Lorenzo en teert op drie generaties ervaring als ijsmakers. Carlo de Lorenzo van Trio heeft ons ooit verteld over de rijke geschiedenis van zijn ijsfamilie.


Meer over Trio ijssalon ontdekken?

Trio ijssalon ijssalons

Gesloten13:00 - 22:00

Steenstraat 15, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Il Cappellino

Il Cappellino arnhem ijs in arnhem

Je loopt er eigenlijk te vaak aan voorbij, Il Cappellino. Dat is dat houten huisje op de hoek van de Jansstraat en de Jansplaats waar in de zomer allemaal mensen voor de deur rondhangen. Dat komt natuurlijk door die mega lekkere ijsjes, waarvoor je trouwens echt niet tot de zomer hoeft te wachten!


Meer over Il Cappellino ontdekken?

Il Cappellino ijssalons

Gesloten12:00 - 18:00

Jansstraat 45, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Buongiorno

IJssalon Buongiorno ijs in arnhem

Het leuke aan ijssalon Buongiorno is niet alleen dat ze heel bijzondere ijsjes aanbieden (bijvoorbeeld Arnhemse meisjes-smaak of een speciale roze smaak voor de Firo destijds) maar ook dat je er héérlijk kunt zitten, vooral in de zomer. Buongiorno heeft namelijk een erg zonnig en ruim terras.


Meer over IJssalon Buongiorno ontdekken?

IJssalon Buongiorno ijssalons

Gesloten11:00 - 18:00

Bakkerstraat 32, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

IJs van Kee

ijs in arnhem

We hebben er van de zomer even van kunnen genieten maar de nieuwe zaak van Rolls Ratelband, IJs van Kee, is voor de wintermaanden gesloten geweest. Maar niet lang meer! Binnenkort kunnen we de bijzondere smaken van Kee – vernoemd naar de dochter van Rolls – weer gaan proeven.


Meer over IJs van Kee ontdekken?

IJs van Kee ijssalons

Gesloten12:00 - 19:00

Roggestraat 31, Arnhem

Bekijk meer:ijssalons

Swoopy

swoopy arnhem ijs in arnhem

Ja, Swoopy is eigenlijk een snackbar. Maar je kunt er ook terecht voor een lekkere Swirl. Geen idee wat dat is? Dat is een bak softijs die je kunt laten vullen met allerlei heerlijke toppings: van mini stroopwafels tot verse aardbeien en van kokosschaafsel tot chocolate chip cookies. Echt een aanrader! Sinds de Ola-winkel is gesloten kun je deze ijsjes in Arnhem alleen nog bij Swoopy krijgen.


Meer over Swoopy ontdekken?

Swoopy snackbars

Gesloten11:30 - 18:30

Ketelstraat 16, Arnhem

Bekijk meer:snackbars

Urban Chef

Yep. Urban Chef heeft nu ook al ijs. En gezien wat wij gewend zijn van deze zaak zal het wel weer heerlijk zijn! Wij gaan het binnenkort eens proeven. Jij ook?

Pagina 3/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.