Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dames opgelet! Bij dit restaurant in Arnhem krijg je nu korting

Aangeboden door Miyagi and Jones 16 april 2019

Het beste van beide werelden: restaurant Miyagi and Jones maakt gasten blij met Asian streetfood en sushi met hier en daar een westerse twist. Menig Arnhemmer heeft in de afgelopen maanden al kennis gemaakt met deze toffe Arnhemse hotspot. Heb jij nog geen kans gehad om Miyagi and Jones uit te proberen? Kom dan nu genieten van een heerlijk diner tijdens de Lady Days! 

Miyagi and Jones wilden graag eens de dames in het zonnetje zetten. Gewoon, omdat het kan. Daarom kun je nu tijdens de Lady Days komen genieten van een 3- of 4-gangendiner en krijgt elke tweede vrouw in jouw gezelschap 50% korting op haar diner. Dus neem je collega’s, vriendinnengroep of zussen mee naar Miyagi voor een heerlijk (en voordelig) diner. Er is geen limiet aan het aantal vrouwen per gezelschap dus trommel al je vriendinnen op!

miyagi and jones lady days

Wat moet je ervoor doen?

Nou, alleen even reserveren dus! Want ze vinden het bij Miyagi and Jones wel leuk om te weten dat jullie komen. Dan ben je ook zeker van een plekje. Je bent  zondag t/m donderdag welkom met je gezelschap, met uitzondering van feestdagen. De actie loopt maar liefst tot en met 30 juni 2019!

Toffe acties van Miyagi and Jones

Ze zijn er wel bekend mee bij Miyagi, die toffe acties. Eerder gaven bij het restaurant al korting op een diner voor mensen die in de zorg werken of alle gasten die een rood kledingstuk droegen. Houdt de Insta en Facebook van Miyagi goed in de gaten en jij weet volgende keer als eerste als er weer zo’n coole korting aankomt. Voor nu: alle dames verzamelen!


Meer over Miyagi and Jones ontdekken?

Miyagi and Jones restaurants en horeca

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 23, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.