Bij dit restaurant vier je de lente in Arnhem met awesome cocktails

Aangeboden door Humphrey’s 18 april 2019

Yes! De zon begint weer te schijnen, de dagen zijn langer en de bloesem siert de bomen. Kortom: de lente is begonnen! Dat moet gevierd worden. En hoe kun je dat beter doen dan met een heerlijke cocktail en een lekker voorjaarsmenu? Bij dit restaurant kun je nu heerlijk aan de lente beginnen met een gloednieuwe menukaart. 

Humphrey’s is een van de oudste en meest geliefde restaurants van Nederland. En wij snappen wel waarom; met een regelmatig wisselende kaart, een fantastisch interieur én een lekker ruim zomers terras is het een echte Arnhemse hotspot te noemen. Nog een reden om gauw weer eens langs Humphrey’s te gaan? De nieuwe cocktails en gerechten op de kaart!

Cocktails van Humphrey’s

Bij mooi weer horen cocktails. Bij Humphrey’s staan nu maar liefst vier nieuwe cocktails op de kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Disaronno mule, met disaronno, Finley jazzy ginger en limoen of de Ginger Libre met rum, Finley gingerale, munt en limoen? Voor een echte zomerse twist kun je ook gaan voor de frozen passionfruit margarita met lunazul tequilla, passievrucht puree en limoen. Bekijk hier de hele cocktailkaart van Humphrey’s.

Voorjaarsgerechten van Humphrey’s

Bij een lekker voorjaarsdrankje als een cocktail hoort natuurlijk een goed gerecht. Op de nieuwe kaart bij Humphrey’s vinden we nu onder andere een heerlijke risotto met zeevruchten, lamsburgertjes op minipita’s en een vegan burger op een briochebol. Benieuwd wat er nog meer op het nieuwe menu staat? Kijk dan gauw hier! De nieuwe lentemenukaart gaat in op 17 april dus reserveer gauw om al dat lekkers te proberen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Humphrey’s. Meer over Humphrey’s ontdekken?

Humphrey’s restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 21:30

Mariënburgstraat 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.