Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze bezorgrestaurants in Arnhem kun je ook ’s nachts terecht

Door Carlijn van Alken 7 mei 2019

Voor tijdens de ramadan, na het stappen of als je nachtdiensten draait: er zijn gelukkig een boel bezorgrestaurants ’s nachts open om jou van een midnight snack te voorzien. Zit er iets tussen voor jou?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kebab en meer bij Cleopatra

Het is een beetje traditie, kebab eten in de stad. Maar waarom zou je in de rij gaan staan in een kebabzaak bij de Korenmarkt terwijl je eigenlijk lekker wil gaan liggen? Je kunt ook gewoon even bestellen bij Cleopatra en dan komt de nachtelijke kebab naar jou toe! Op zaterdag is Cleopatra geopend tot 02.00 uur.


Meer over Cleopatra ontdekken?

Cleopatra restaurants en horeca

Geopend15:00 - 03:00

Oude oeverstraat 133, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Golden Hand

Foto ter illustratie: Pixabay

Schotels met shoarma, halve hanen en nog veel meer. Bij de Golden Hand kan jij je buikje wel rond eten. Ze zijn tot een uurtje of 1 open en nemen met liefde de tijd om jouw late-night snack thuis te bezorgen.


Meer over The Golden Hand ontdekken?

The Golden Hand snackbars

Geopend16:00 - 01:00

Brouwerijweg 89-91, Arnhem

Bekijk meer:snackbars

Royal Taste

Bij Royal Taste kun je ook voor van alles en nog wat terecht. Burgers, spare-ribs; noem maar op. Bij Royal Taste komen ze jou bestelling zaterdag thuisbrengen tot een uurtje of 05.00. Dus je kunt de hele nacht door eten laten komen!


Meer over Royal Taste ontdekken?

Royal Taste

Gesloten23:00 - 04:30

Korenmarkt 25A, Arnhem

Chico’s Place

Een bekende naam in Arnhem is Chico’s Place. Je kunt er afhalen maar ze bezorgen dus ook! Het fijne aan Chico’s is dat ze een mix aan Turks, Aziatisch en Amerikaans serveren (met sinds kort ook wokgerechten!) Chico’s Place is op zaterdag open tot 02.15 uur.


Meer over Chico’s Place ontdekken?

Chico’s Place restaurants en horeca

Geopend16:00 - 02:15

Looierstraat 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Milkshakes en sundae’s in de nacht

Cafetaria onder de linde

Cafetaria Onder de Linde is een prima snackbar met lekkere friet, burgers en uitsmijters (goed voor na de drank, al die eiwitten). Maar waar wij nou echt blij van worden is dat ze milkshakes en sundae’s hebben. Om twee uur ’s nachts! Je zou zeggen dat een ijsje niet te bezorgen is omdat het smelt, maar we spreken uit ervaring als we zeggen dat ze dat goed opgelost hebben. Onder de Linde is op zaterdag tot 02.00 uur geopend.


Meer over Cafetaria Onder de Linde ontdekken?

Cafetaria Onder de Linde restaurants en horeca

Geopend15:00 - 01:00

Onder de linden 84, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Rijnroos

de-rijnroos

Je kunt er geen eten krijgen (boe!) maar wel drankjes bestellen voor als je er thuis doorheen bent (hoera!). Nachtwinkel de Rijnroos bezorgt allerlei soorten alcoholische en niet-alcoholische dranken. Ideaal als je een feestje geeft en te weinig hebt ingeslagen. Rijnroos to the rescue! Ze zijn op zaterdag geopend tot 05.00 uur.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.