Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je hier écht eens moet lunchen

Aangeboden door Landgoed Welderen 12 januari 2020

Een nieuw jaar met nieuwe rondes, nieuwe kansen en nieuwe ontdekkingen. Wij hebben weer een plekje gevonden waar het heerlijk vertoeven is. Waar, wil je weten? Bij Landgoed Welderen! Lekker lunchen en daarna een balletje slaan of een wandeling maken door de prachtige omgeving. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Good food, good mood

Uitgebreide lunch in Landgoed Welderen
Fotocredits: Landgoed Welderen

Samen is niet alleen. En samen is lekker met de ‘share a plate’ van Landgoed Welderen. Een plank om te delen met een verse soep van de dag en al het andere goede van de chef. Van 11.30 uur tot 17.00 uur heeft de chef al het moois klaar staan voor een heerlijke lunch. Landgoed Welderen ligt wel een stukje buiten Arnhem maar je kunt gratis parkeren op hun ruime parkeerplaats. Nieuwsgierig naar de kaart? Klik hier.

Zet je beste beentje voor

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een prachtig plaatje weer op Welderen😍

Een bericht gedeeld door Landgoed Welderen (@landgoedwelderen) op

Neem eens een break na je lunch om dat bovenkamertje een reset te geven. Een wandeling door de prachtige omgeving van de Betuwe leent zich hier goed voor. Landgoed Welderen ligt tussen Arnhem en Nijmegen in, middenin de omgeving van de Betuwe. Ze helpen je graag bij het uitzoeken van een wandelroute, deze routes beginnen en eindigen op Landgoed Welderen. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is je beste beentje voor zetten.

Dat is andere thee

Theemomentje in Landgoed Welderen
Fotocredits: Landgoed Welderen

Theeleuten, gezellig en nóg gezond ook. Althans, als je niet meer dan drie koppen groene of zwarte thee per dag drinkt, zo adviseert het Voedingscentrum (vanwege je cafeïne inname). Zit je aan deze tax? Geniet van een verwarmende muntthee, geserveerd met een heerlijke brownie.

Het oog wil ook wat

Gezelligheid in Landgoed Welderen
Fotocredits: Landgoed Welderen

Bij Landgoed Welderen zit je gezellig, er is veel sfeerverlichting en je kunt oneindig van je afkijken over de groene velden van de golfbaan. Je kunt je bezoek natuurlijk ook combineren met een bezoekje aan de golfbaan. Spontaan een balletje slaan, een golfles of een golfarrangement met een grotere groep.

Lounge in de couch

Lounchen in de bank van Landgoed Welderen
Fotocredits: Landgoed Welderen

Strijk je neer de loungebanken bij Landgoed Welderen? Pas dan op! Want het wordt een zware opgave om na de bevalling van je food-baby weer om hoog te komen, zó lekker zitten deze banken.

Even alles op scherp zetten

De perfecte Latte
Fotocredits: Landgoed Welderen

Een straffe bak of een gevlekte koffie? Want dat is de vertaling van het Italiaanse woord Macchiato. En met de Latte Macchiato zit het wel goed hier, hij is mooi gevlekt met een stevige schuimkraag.

Happen en trappen?

Prachtige natuur rondom de Betuwe
Fotocredits: Landgoed Welderen

Pak jij liever de fiets? Komt dat even goed uit, ze hebben een speciaal ‘happen en trappen’ arrangement. De naam zegt het al; hiermee fiets je door de omgeving van de Betuwe. Komt het einde in zicht? Dan word je beloont met een heerlijk vier-gangen diner.


Meer over Landgoed Welderen ontdekken?

Landgoed Welderen restaurants en horeca

Geopend08:00 - 22:00

Grote Molenstraat 173, Elst

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

7x waarom Landgoed Welderen de perfecte plek is voor een bedrijfsuitje

De vakantie is weer achter de rug, dus de hoogste tijd om aan de slag te gaan. Wat is er nou lekkerd...
lentevent landgoed welderen

Wow! Je kunt nu treasure hunten op het Landgoed Welderen

Een echte treasure hunt oftewel schatzoeken - je kent het vast wel van vroeger op verjaardagsfeestje...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.