6x lekker chique uit eten in Arnhem tijdens de Nationale Restaurantweek

Door Joep Oerlemans 13 maart 2018

Het is tot en met 21 maart nog Nationale Restaurantweek. Dat houdt in dat je voor 27,50 euro een driegangenmenu kan krijgen. Lekker voordelig dus! We hebben hieronder de zes deelnemende restaurants in Arnhem op een rijtje gezet waar je lekker kan happen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Trattoria Da Giulio

Wie van de Italiaanse keuken en ook nog eens van verrassingen houdt, komt goed aan zijn trekken bij Da Giulio. Tijdens de Nationale Restaurantweek serveert het restaurant een verrassingsmenu. Da Giulio behoort tot de Top 250, er is wel een toeslag van 2 euro per persoon.

Trattoria da Giulio italiaanse restaurants

Nu gesloten12:00 - 22:00

Markt 37, Arnhem

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Café Arnhem

Bij dit restaurant kun je terecht als je van de Franse keuken houdt. Wat je allemaal voor een lekkers krijgt als je reserveert? Dat is een verrassing! Dit restaurant behoort ook tot de Top 250 en heeft een toeslag erbij. Maarrrrr,  je krijgt de vierde gang er gratis bij! Ja, dat lees je goed, gratis.

Café Arnhem cafés

Nu open10:00 - 02:00

Korenmarkt 18, Arnhem

Bekijk meer:cafés

De Steenen Tafel

Als je op grote hoogte wil eten, moet je hier zeker heen gaan! Dit restaurant zit namelijk op het hoogste punt van Arnhem: de watertoren in park Klarenbeek. Ook hier komen de gerechten uit de Franse keuken. Het menu is nog een verrassing.

De Steenen Tafel restaurants en horeca

Nu gesloten18:00 - 23:45

Weg achter Het Bos 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Dining 56

Dit restaurant zit in het centrum. Aan de Rijnkade waardoor je met mooi weer bootjes kan kijken. Ook hier houden ze het menu geheim. Oké, een klein detail: de gerechten worden begeleid door amuses. Houd je van biologisch eten? Dan zit je hier goed, er wordt voornamelijk met biologische producten gewerkt.

Dining 56 restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 00:00

Rijnkade 56, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Raen Lee

raen-lee

Ben je into Asian food? Dan moet je in de Nationale Restaurantweek hierheen gaan. Vrijwel alle gerechten zijn classics maar dan in een modern jasje gestoken. Lekker comfort food op niveau. Wij spraken al eens met de eigenaar, lees maar.

Raen Lee restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Ruiterstraat 6, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Villa Velperweg

Yes! Bij dit restaurant kan je zelf kiezen wat voor heerlijke gerechten je wilt proeven tijdens de Nationale Restaurantweek. Het is ook mogelijk om een vierde gang eraan toe te voegen tegen een extra bijdrage. Het restaurant werkt met lekkere seizoensgebonden producten. Bang voor vaak hetzelfde gerecht? Niet nodig. De menukaart verandert elke week!

Villa Velperweg restaurants en horeca

Nu gesloten11:30 - 00:00

Velperweg 23, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken