Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x waarom je een keertje bij Focus in Arnhem wil eten

Aangeboden door Focus Filmtheater 9 augustus 2019

Met alle drukte rondom Focus Filmtheater zou je bijna vergeten dat je ook nog Focus Eten + Drinken hebt: het horecabroertje van het filmhuis waar je heerlijk kunt koffieleuten, lunchen én dineren. Ook als je niet naar de film gaat ben je daar van harte welkom. Dit is waarom je een keer bij Focus Eten + Drinken zou moeten aanschuiven.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De kaart biedt voor ieder wat wils

focus arnhem restaurant eten drinken
fotocredit: indebuurt Arnhem

En dan bedoelen we ook echt voor iedereen. Er staat volop vis en vlees op de kaart, maar ook genoeg vegetarische en veganistische opties. De kaart is verfrissend, eigentijds en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente. Bij Focus kun je terecht voor ontbijt, borrel, lunch en diner en de kaart heeft nét een make-over gehad met allerlei nieuwe gerechten.

Zin in vlees? Probeer de Simmenthaler diamanthaas. Liever een vegetarisch gerecht? De tuinbonenburger is dan een aanrader! Combineer je maaltijd met een glas goede wijn of een van de lekkere speciaalbieren of limonades. Heb je speciale dieetwensen? Daar houden ze bij Focus Eten + Drinken gewoon rekening mee. Wel even laten weten vooraf!

Op het terras is het goed vertoeven

Focus filmtheater arnhem
Zelfs in de vroege ochtend heb je al een zonnetje op het terras van Focus staan.

Het ruime terras van Focus op het Audrey Hepburnplein is zeker in de zomer een heerlijk zonnige plek. Als het echt warm wordt zit je er ook goed, direct aan de Jansbeek met een fris windje en een parasol tegen de zon. Nog een voordeel? Er is zoveel ruimte dat je een grote kans hebt om een tafeltje te scoren, zelfs op een drukke zaterdagmiddag.

Je kunt er een hapje eten voor de film

focus arnhem restaurant eten drinken
fotocredit: indebuurt Arnhem

Uiteraard is iedereen welkom bij Focus Eten + Drinken, ook als je niet naar de film gaat. Staat er wel een theaterbezoek op de planning dan kun je vooraf of achteraf een lekker hapje eten. Ideaal, want ze kunnen natuurlijk als de beste rekening houden met de aanvang van jouw film. Na de film een wijntje met een borrelhap is ook top bij Focus. Onze tip: probeer een keer de bieterballen of lavash!

Het is een prettige werkplek

focus arnhem restaurant eten drinken
fotocredit: indebuurt Arnhem

Als je Focus Eten + Drinken wel eens overdag bezoekt dan zal het je niet ontgaan zijn dat er regelmatig mensen zitten te werken met hun laptop. Niet gek, want de uitstekende WIFI en rustige sfeer maken van Focus een ideale plek om te werken of zakelijk te lunchen.

Het café is ruim opgezet

focus arnhem restaurant eten drinken
fotocredit: indebuurt Arnhem

Focus Eten + Drinken is groot, en heeft aan een zijde een flinke raampartij. Dat zorgt voor een heerlijk ruime setting en bovendien is er vaak nog een plekje te vinden, ook als je met een groter gezelschap bent. In de zomermaanden zijn er nog eens een hoop extra tafels op het terras.


Meer over Focus Filmtheater ontdekken?

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.