Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x waarom je eens moet aanschuiven bij Grand Café Metropole

Aangeboden door Grand café Metropole 21 juni 2019

Grand Cafe Metropole is een icoon van Arnhem. Het café ligt misschien net uit je route wanneer je de binnenstad bezoekt maar is absoluut het omlopen waard. Natuurlijk kun je er heerlijk eten, borrelen en koffie drinken maar wat het café echt de moeite waard maakt? Wij vertellen het je! 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een van de oudste Grand Cafés

grand cafe metropole terras arnhem
fotocredit: Metropole

Wist je dat Grand Café Metropole een van de oudste van onze stad is? De kroeg bestaat al bijna 100 jaar als horecaonderneming. De tijd heeft hier zeker niet stil gestaan, maar de
historie is zichtbaar en voelbaar. De oude details in het interieur versterken die ambiance bovendien perfect.

Metropole heeft een heerlijk terras

grand cafe metropole terras arnhem
fotocredit: Metropole

Het terras van Metropole is net vernieuwd. Daardoor is het nu nog gezelliger en zit je bovendien erg lekker. Maar waarom wij nou echt graag op dat terras hangen? Omdat je er zo lekker mensen kunt kijken. De Steenstraat is volop leven, er is altijd iets te zien!

Er is ook nog een binnentuin

binnentuin grand cafe metropole

Vind jij de hectiek van de Steenstraat een beetje te veel van het goede? Metropole heeft ook nog een binnentuin waar je ook dat gevoel hebt van lekker buiten zitten, maar dan met een stuk meer rust. Perfect voor een intiem diner, bijvoorbeeld.

Bij Metropole zijn allerlei toffe events

grand cafe metropole terras arnhem
fotocredit: Metropole

Zo wandel je richting het terras van Metropole en zie je ineens een live gitarist op het terras! Bij Metropole is namelijk regelmatig op zaterdag een terrasconcert. Op zondagen geniet je er van Nederlandse jazz, op dinsdagen musiceren studenten van ArtEZ.

Je zit in een topwijk

grand cafe metropole terras arnhem
fotocredit: Metropole

Grand Café Metropole ligt in het Spijkerkwartier, een levendige wijk waar je bovendien prima boodschappen kunt doen. Misschien nog wel beter dan in de binnenstad, want de Steenstraat kent talloze unieke kruideniers, supermarktjes en speciaalzaken.


Meer over Grand café Metropole ontdekken?

Grand café Metropole cafés

Geopend10:30 - 00:00

Steenstraat 68 , Arnhem

Bekijk meer:cafés
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.